Snick Ambalaje – tot ce ai nevoie pentru restaurantul tau

0 Shares
0
0
0

Orice restaurant, pizzerie, fast-food etc. isi cauta furnizori ce au in gama lor produse indispensabile pentru afacere: articole pentru catering si street food, pentru evenimente cat si cele pentru igiena si curatenie. Toate acestea nu trebuie sa lipseasca, fiind produse importante.

Ambalajele spre exemplu, nu lipsesc, mai ales daca restaurantul respectiv ofera si servicii de delivery. Acestea sunt cele care protejeaza continutul, iar fiecare mancare comandata ajunge in siguranta la client. Asta doar daca respecta dimensiunile si standardele de calitate.

Noile legi in vigoare trebuie respectate de catre toti operatorii economici in ceea ce priveste ambalajele. Acestea trebuie sa fie biodegradabile, fara sa contina elemente toxice care pot afecta sanatatea noastra cat si cea a mediului. Avand in vedere ca poluarea a atins cote alarmante, plasticul trebuie de evitat pe cat de mult posibil, fiind un material tot mai daunator.

Snick Ambalaje este un furnizor de pe piata din Romania ce vine cu o gama larga de produse ce constau atat in ambalaje cat si in produse de igiena si curatenie.

Sunt de calitate, au preturi accesibile si destul de variate astfel incat toti cei care au nevoie pot sa aleaga in functie de nevoi si preferinte.

Ambalaje bio de calitate superioara

Gama de produse consta in pahare, farfurii, tacamuri, paie, caserole, pungi, sacose, majoritatea realizate din trestie, palmier, lemn, hartie si carton. In ceea ce priveste detergentii, cei interesati pot achizitiona de aici solutii pentru geamuri, pardoseli, vase, pentru dezinfectare, cat si sapun lichid si lotiune pentru maini.

Snick Ambalaje vine si cu oferte interesante pentru clienti. Cei care comanda online de minim 2500 de lei pe luna, vor primi un discount de 10% pentru fiecare comanda plasata. Livrarea se face rapid in orice colt al tarii, iar pentru comenzile in valoare de 500 de lei transportul este gratuit.

Ambalajele pot fi personalizate cu logo-ul firmei, se pot alege forma, culoarea si dimensiunile. In plus clientii pot comanda gratuit si o sacosa cu mostre pentru a le fi mult mai usor sa se decida asupra ambalajelor. In plus, pot vedea si calitatea lor.

Odata ce sunt de calitate si clientii vor fi multumiti de serviciile pe care le primesc. Mancarea va ajunge intacta, nu se va varsa in punga si nu se va amesteca. Asta vor face clientii multumiti si vor aprecia restaurantul respectiv.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

0 Shares
You May Also Like