Seriozitate-in-constructii-cu-DKR-Construct
Seriozitate in constructii cu DKR Construct

Seriozitate in constructii cu DKR Construct

0 Shares
0
0
0

Seriozitate-in-constructii-cu-DKR-ConstructIn cazul unei firme ce ofera servicii de constructii, calitatea acestora precum si gama variata de servicii oferite poate reprezenta diferenta intre un contract semnat sau unul pierdut. Insa in afara de serviciile oferite, in cazul acestui tip de firma, conteaza foarte mult si produsele oferite. In acest caz, constructiile. Sa discutam asadar despre constructii de beton.

In urma unei analize a pietei facuta la rece, vom observa ca principalul element dorit de catre toata lumea este calitatea si desigur, rezistenta constructiei. Din acest motiv majoritatea dintre cei ce doresc efectuarea unei constructii aleg ca “material”, betonul. In momentul in care discutam despre constructii din beton, este important sa stim ca exista mai multe tipuri de beton, precum beton de ciment, beton cu argila, beton de ciment si var sau polisterolbeton. Toate aceste tipuri de beton ofera nu doar o rezistenta ridicata pentru constructia dumneavoastra ci si flexibilitatea necesara nevoii clientului.

Din punct de vede al companiilor ce doresc astfel de constructii, pretul unei asemenea constructii poate constitui un dezavantaj insa pentru o companie ce se orienteaza pe viitor, calitatea constructiei anuleaza pretul putin mai mare. Deoarece intr-un timp foarte scurt, odata cu cresterea afacerilor si implicit a profitului companiei, investitia se va fi meritat pe deplin. De ce discutam despre o crestere in afaceri? Deoarece cladirea, incepand cu aspectul acesteia si incheind cu materialele folosite la constructie reprezinta principala carte de vizita a unei companii, chiar inaintea intalnirii cu un client.

Constructia de beton reprezinta siguranta pe viitor si siguranta in viitorul dumneavoastra. Materialele de calitate folosite si executarea la timp reprezinta calitatea si promptitudinea companiei. Iar aspectul placut din punct de vedere estetic, reprezinta zambetul impecabil cu care dumneavoastra va intampinati clientul inca de la primii pasi in sediul dumneavoastra. Nu degeaba constructiile de beton inca sunt printre cele mai folosite tipuri de constructii din lume. Precum stiti cu siguranta, un procent de 50% din orice vanzare este reprezentat de aparente, de imaginea pe care dumneavoastra o afisati clientului.

Desigur ca in construirea unei astfel de cladiri, este preferabil sa apelati la o companie externa cu aceeasi mentalitate orientata spre excelenta, spre eficienta si dincolo de toate, spre client, precum cea pe care o aveti dumneavoastra. O companie precum DKR Construct, in care termenul oferit reprezinta termenul final iar atentia la detaliu si dorinta de satisfacere a clientelei sunt pe primul loc. Cat despre pret, va spunem un secret: intotdeauna este loc de negociere. In fond, stiti zicala aceea: “clientul nostru, stapanul nostru!”

In incheiere nu ramane decat sa va puneti o intrebare destul de des intalnita printre CV-urile citite sau redactate de catre angajatori: unde va vedeti peste 5 ani. Daca raspunsul este “mai bine decat acum”, atunci cu siguranta stiti ce aveti de facut in viitor. Si daca ati luat deja aceasta hotarare, nu mai asteptati si cautati o companie precum DKR Construct, impreuna cu care sa va claditi viitorul. Materialul, desigur, fie el beton de ciment, beton de ciment si var, beton cu argila sau polisterolbeton, il alegeti dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like