SEO-minunea-sau-impasul-secolului-21
SEO: minunea sau impasul secolului 21?

SEO: minunea sau impasul secolului 21?

0 Shares
0
0
0

SEO-minunea-sau-impasul-secolului-21SEO este un domeniu relativ nou, care a aparut ca raspuns la încercarea motoarelor de cautare de a oferi utilizatorilor sai raspunsurile pe care acestia le cautau. Daca la începuturi SEO însemna inserarea cuvintelor-cheie cât mai deasa pe website, astazi, SEO contine sute de metrici de analiza si îmbunatatire a unui website.

Asadar, SEO a devenit tot mai complicat în ani, în 2017 SEO ajunge sa fie un domeniu deosebit de complex si complicat. Doar cei ce poseda cunostinte avansate în domeniu reusesc sa cucereasca topurile. De ce? Pentru ca motoarele de cautare au devenit extrem de exigente.Website-uri sunt multe, foarte multe actualmente, însa circa 60% dintre ele sunt de calitate proasta (li se mai spune Spam).

Multi webmasteri sunt suparati pe cuvântul SEO, tocmai din motiv ca este atât de greu de a te clasa pe primele pozitii pentru cuvintele tale cheie. Unii nu înteleg de ce concurentii le-au luat-o înainte, când acestia nu se remarca neaparat prin ceva. Adevarul este ca SEO cere multa munca si rezultatele se vad doar în timp. Desigur ca existe si tehnici Black Hat, când se încearca pacalirea motorului de cautare, dar acestea mai devreme sau mai târziu atrag o penalitate din partea lui Google.

SEO este, deci, pe de o parte – un set de tehnici si activitati complexe, pe care doar un expert avansat le poseda, pe de alta parte – SEO este o activitate ce într-adevar îmbunatateste calitatea si continutul unui website, pentru cei care stiu sa foloseasca corect instrumentele si tehnicile SEO.

Mai mult chiar, SEO ajuta website-urile:
•    Sa îmbunatateasca viteza de încarcare;
•    Sa creeze continut mai bun si mai relevant;
•    Sa structureze mai bine ierarhia paginilor, precum si arhitectura întregului website.

Toate aceste ameliorari dau rezultate doar atunci când sunt implementate corect.

SEO poate fi perceput diferit de diferiti oameni, unii îl cred activitate de pacalire a motoarelor, altii îl cred foarte complicat si imposibil de implementat corect, altii, stiu însa care este valoarea unei optimizari efectuate corect. La Seolitte veti gasi SEO profesionisti adevarati care stiu cum sa va ajute sa obtineti pozitii de top în timp util! Seolitte este o firma SEO care s-a remarcat prin rezultate si calitate.

0 Shares
You May Also Like