Sauna-cu-ifrarosu-elimina-radiatiile
Sauna cu ifrarosu elimina radiatiile

Sauna cu ifrarosu elimina radiatiile

0 Shares
0
0
0

Sauna-cu-ifrarosu-elimina-radiatiileDaca v-ati intrebat pana acum ce se poate face cu un tunel cu infrarosu , ne-am decis sa va prezentam cat mai multe lucruri benefice pe care acesta le are si prin urmare azi vom discuta despre modul in care sunt eliminate radiatiile cu ajutorul acestei terapii.

Radiatiile se acumuleaza in organsimul nostru din diferite surse si este ideal sa scapam cat mai rapid de ele. In plus, daca mergeti la sauna cu infrarosu va relaxati, va odihniti musculatura, eliminati toxinele din corp si pierdeti in greutate. Toate intr-un singur tratament si toate cu ajutorul acestui tunel cu infrarosu.

Un articul dintr-un ziar american, aparut in anul 2001 prezinta o problema legata de radiatii echivalenta cu un razboi nuclear care se da in prezent in corpul nostru. Este posibil ca aceasta sa nu fie deloc o exagerare avand in vedere faptul ca toate radiatiile ne afecteaza in mod cla corpul. Articolul acesta detaliaza cu atentie cele 1900 de teste nucleare, accidente si efectul reziduurilor radioactive la care oamenii au fost expusi, si spune ca toate acestea acumulate fac cat 1000 de bombe atomice.

Articolul spune cu detalii ultimele accidente nucleare inclusiv pe cel din Groenlanda din 1968 cand un avion s-a prabusit intr-o baza militara secreta si cele patru bombe nucleare pe care le avea au explodat si au ridicat un nor 25000 de metri in aer.

Conform cu documentele americane, 1250 de bombe nucleare au fost implicate in accidente, un numar care a rezultat in crearea potentialului de dispersie a plutoniului. Uniunea Sovietica a fost cunoscuta pentru atitudinea pe care a avut-o legata de accidentele nucleare.

Filmul 1991 documenteaza otravirea cauzata de sute si sute de bombe care au explodat in accidente si inclusiv accidentul de la fabrica sovietica de plutoniu din muntii Ural.

Folosind riscul de radiatii oficial estimat in 1991 se pare ca aceasta contaminare cu raze cauzeaza 175 de milioane de decese din cauza cancerului si inca 350 de milioane de bolnavi de cancer care nu mor. De asemenea mai cauzeaza inca 235 de milioane de afectiuni si 588 de afectiuni ale nou nascutilor care se nasc cu defecte precum afectiuni ale creierului, disabilitati mentale, spina bifida si alte probleme.

Reziduul de uraniu este un produs pe care fiecare tara care detine  o centrala atomica il are si de asemenea este produs de fiecare tara care face arme nucleare. Pentru a scapa de el este nevoie sa se produca anumite bombe care sunt aruncate si lasate sa explodeze in zone defavorizate sau departe de oameni. Rata leucemiei a cescut in aceste zone.

O alta sursa ascunsa de radiatii sunt compusii de fluoer adaugati in apa municipala. Acizii sunt sursele de fluor din apa.

Alte surse de radiatii sunt radiografiile dentare, metalele radioactive, tomografiile craniene si alte astfel de tehnici medicale care tin de imagistica.

Sauna poate elimina aceste radiatii din corp si poate reseta celulele noastre. Faptul ca valul de caldura ajunge atat de adanc in corp face ca celulele sa fie mai senzitive si eliminarea radiatiilor auta corpul sa elimine si particulele radioactive mai repede.

0 Shares
You May Also Like