Primul-patut-primul-zambet
Primul patut, primul zambet

Primul patut, primul zambet

0 Shares
0
0
0

Primul-patut-primul-zambetCand copilul este prea mic pentru a putea lua decizii, parintii sunt cei care trebuie sa anticipeze situatiile si sa hotarasca ce este cel mai bine pentru el. Dar cum poti decide daca nu tu esti cel/cea in cauza? Intuitia este cea care te va salva din aceasta situatie, dar si sfaturile celor care au trecut prin asemenea momente.

Toate obiectele de care un copil se va folosi vor trebui sa treaca testul de rezistenta si adaptare la varsta. Dar pentru aceste lucruri exista teste profesioniste, iar pe piata intra doar cele care trec cu brio. Producatorii care se respecta si respecta si clientii sunt putini, iar printre ei se numara si cei de la AllKids (http://www.allkids.ro), un loc unde poti gasi tot ceea ce ii este util unui copil.

Incepand cu diverse jucarii si terminand cu patuturi de copii asociate diferitelor categorii de varsta, pe toate poti sa le gasesti in magazinul lor virtual. Ba mai mult, te poti bucura de promotii, de servicii livrate la timp si de multa responsabilitate din partea personalului.

In topul vanzarilor acestora se afla, dupa cu era de asteptat, patuturile de copii – ele sunt cele mai dorite si cele in care se investeste mult in inovatie si tendinte. Impartite pe categorii de varsta sau dupa sexul copilului, acestea iti prezinta in scurte episoade evolutia copilului. Incepand de la o varsta frageda, locul unde doarme are un puternic impact asupra dezvoltarii lui, astfel ca un pat pe masura lui poate influenta dezvoltarea acestuia.

Cand este mic, pana la varsta de 1 an, este recomandat sa folosesti patuturi de copii de tipul First Smile. Sunt acele modele construite dintr-un lemn masiv si care au avantajul de a putea fi reglate in functie de bunul plac. Pe laterale sunt acele bare de protectie construite asa incat sa nu fie periculoase pentru copil, dar totodata si usor de manevrat. Unele permit indepartarea catorva bare pentru a putea avea acces la copil mai usor, iar altele prezinta una sau chiar ambele parti laterale reglabile.

Acelasi lucru il poti spune si despre saltea, inclusa in pachet si care, in medie, are 3 nivele diferite de pozitionare. Dimensiunea acestuia este destul de bine aleasa incat sa aiba loc suficient micutul alaturi de jucariile lui. Marele dezavantaj pentru unele modele ar fi lipsa unei bare de suspendare a jucariilor preferate dar care se poate indexa ulterior.

Dupa cum spuneam, pentru aceste modele poti primi salteaua pe masura patutului. Toate acestea au aceiasi structura si anume : fibra speciala impreuna cu burete si hrisca care previne pastrarea mirosului sau retinerea prafului. Are proprietati antialergenice deci nu retine praful. Pe scurt, impreuna cu suportul propriu-zis, intocmesc standardele impuse si iti dovedesc faptul ca merita sa crezi in calitatea pe care sunt dispusi sa ti-o ofere.

Avantajul unui asemenea produs este si rezistenta lui in timp caci in comparatie cu unul construit din aluminiu care desi poate fi transportat cu pliat cu usurinta, acesta isi pastreaza rezistenta ani de-a randul. Ce-i drept, da, ii lipsesc spatiile de depozitare, dar acestea pot fi inlocuite cu corpuri mult mai practice, in acelasi ton cu patutul.

Te poti bucura de aceste modele, dar si multe altele atat pentru cei proaspat-nascuti cat si pentru cei de pana la 13-14 ani. Poti comanda la orice ora si debeficiezi de livrare gratuita, promta la preturile cele mai bune de pe piata. Atat specificatiile produsului cat si instructiunile care insotesc coletul sunt destul de detaliate, iar modul de ansamblare pentru majoritatea modelelor nu necesita cunostinte in acest sens ci ai nevoie doar de putina indemanare.

Pentru calitatea produselor, pentru felul in care isi trateaza clientii si seriozitatea cu care abordeaza fiecare situatie, cei de la AllKids isi merita renumele pentru cei mai buni producatori de patuturi de copii.


Alte stiri actuale :

1. Atentie la copii!
2. Cautati locuri de petreceri pentru copii ? Iata cateva idei
3. „În aceasta perioada avem în spital foarte multi copii cu otita“
4. Seria de filme pentru copii „Aventurile Micilor Vedete” continua
5. Au votat “NU”. Alocatia pentru copii ramâne la 7 euro, de 35 de ori mai mica decât media UE
6. 1.000 de copii de la PP Neveanu vor beneficia de echipamentele donate de Lions Diamond Timisoara

0 Shares
You May Also Like