Patru pasi pentru a obtine gratuit o masina inchiriata dupa ce autoturismul tau a fost avariat

0 Shares
0
0
0

Chiar daca putini dintre soferi cunosc faptul ca legea le permite sa obtina aceasta facilitate, orice persoana a carui autoturism a fost avariat in cadrul unui incident rutier poate beneficia de o masina inchiriata absolut gratuit. Astfel, soferul pagubit are dreptul de a solicita o masina la schimb pe care o poate folosi pe toata perioada in care autoturismul personal se afla in service. Toate cheltuielile sunt platite de compania de asigurari pentru care a optat conducatorul care a provocat accidentul. 

Daca ati avut un accident rutier, iata cum puteti beneficia de o masina gratuita pe perioada reparatiilor.

Alegeti o masina dintr-o clasa similara

Pentru a obtine o masina inchiriata si pentru a va fi decontate cheltuielile, trebuie sa va alegeti un autoturism dintr-o clasa similara. Promotor Rent a Car Otopeni, Bucuresti, va pune la dispozitie o flota variata de masini noi astfel incat veti putea gasi cu usurinta o masina care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. 

Plata si facturarea 

Dupa ce ati ales masina pe care doriti sa o conduceti, cele mai multe dintre chestiunile legate de plata se vor putea rezolva direct intre compania de inchirieri si asigurarator. Astfel, nu va trebui sa va faceti prea multe griji in aceasta privinta. 

Pregatiti actele necesare 

Cu toate acestea, soferii trebuie sa stie cum se face dovada ca nu isi mai pot folosi masinile. Pe langa aceasta, conform Normei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 20/2017 privind asigurarile auto din Romania, cei care isi doresc sa beneficieze de o masina trebuie sa aiba o dovada care se prezinte perioada maxima in care pot utiliza o masina inchiriata.

Bucurati-va de masina si de serviciile incluse

Pentru clientii care se afla in astfel de sitatie si care beneficiaza de o masina gratuit, Promotor Otopeni Rent a Car  ofera acelasi pachet de beneficii si facilitati, incluzand rovinieta accesorii care pot fi oferite gratuit sau contra unei sume modice si asistenta 24 de ore din 24. De asemenea, anumite pachete va ofera posibilitatea parcurgerii unui numar nelimitat de kilometri.

In cazul in care trebuie sa mergeti cu masina in service ca urmare a unui incident rutier si aveti nevoie de un automobil cu care sa va deplasati, Promotor Rent a Car Bucuresti, Otopeni va pune la dispozitie asistenta gratuita. Daca vreti sa aflati mai multe despre cum puteti inchiria gratuit o masina pe perioada reparatiilor, nu ezitati sa ne contactati.
 

0 Shares
You May Also Like