Opt-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-o-casa-pe-structura-de-lemn
Opt lucruri pe care nu le stiai despre o casa pe structura de lemn

Opt lucruri pe care nu le stiai despre o casa pe structura de lemn

0 Shares
0
0
0

Opt-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-o-casa-pe-structura-de-lemnAi in plan ridicarea unei case in viitorul apropiat insa nu stii ce sa alegi intre o constructie din lemn, BCA sau caramida? S-ar putea ca despre ultimele doua sa stii destul de multe (fiind mai des intalnite in tara noastra), insa despre primele mai nimic. Tocmai de aceea, pentru a inlatura anumite minciuni sau mituri despre casele pe structuri de lemn, merita sa aloci 5 minute acestui articol:

–    Casele ridicate pe structura de lemn nu sunt o inventie recenta

In intreaga lume, oamenii prefera acest mod de a-si ridica o locuinta. In peste 85% din SUA si Canada acest lucru este ceva obisnuit. Exista case de acest tip, din anii 1800, in care se locuieste si azi.

–   Casele de lemn ofera o foarte buna izolatie termica

Cu totii stim ca lemnul este un produs natural – tocmai de aceea, o astfel de casa iti aduce si un mare plus in ce priveste pastrarea temperaturii interioare. Putini stiu insa lemnul poate sa izoleze de pana la 10 ori mai bine decat clasicul beton. Compania Case Calduroase incorporeaza in peretii realizati dupa aceasta metoda un strat izolator de vata bazaltica de 12 cm – din nou, un izolator optim.

–    Protectie fonica optima

Izolatia de care aminteam mai devreme si intreaga structura a peretilor va impiedica ca sunetul sa se propage cu usurinta.

–    Un spatiu util interior sporit

O casa pe structura de lemn are peretii de doua ori mai subtiri. Mai mult spatiu asadar pentru lucrurile care conteaza cu adevarat.

–    Protectie in cazul seismelor

Gratie lemnului (materialul principal al acestor pereti), se obtine o elasticitate structurala sporita. Deci, o siguranta marita in cazul cutremurelor.

–    Ridicare in mai putine zile

Comparativ cu locuintele din zidarie, cele pe structura de lemn pot fi construite intr-un timp de pana la 8 ori mai scurt. 

–    Cu 40% mai ieftine

Datorita modului in care peretii sunt prefabricati, ansamblarea dureaza foarte putin. Deci si manopera va fi redusa.

–    Protectie impotriva incendiilor si a degradarii

Lemnul folosit este atent verificat (inainte de a fi pus in opera); apoi este tratat ignifug si cu o substanta polivalenta care combate insectele, mucegaiul si ciupercile.   

Pentru lunile noiembrie si decembrie ale acestui an, compania autohtona Case Calduroase promoveaza patru modele de case pe structura lemn. Ca suprafata acestea variaza intre 82 si 164 metri patrati.

Aceste constructii beneficiaza de reduceri considerabile de pret, de peste 1500 Euro si un TVA de doar 20%. De asemenea, in pachetele de achizitie este inclusa si o reducere de 50% la sistemul de incalzire cu convectoare radiante. Mai mult decat atat, clientii isi pot alege o perioada de executie convenabila, in 2016. Acceseaza cele patru oferte speciale de case de lemn aici.

0 Shares
You May Also Like