Obtinerea-unei-afaceri-la-cheie-in-regim-franciza
Obtinerea unei afaceri la cheie in regim franciza

Obtinerea unei afaceri la cheie in regim franciza

0 Shares
0
0
0

Obtinerea-unei-afaceri-la-cheie-in-regim-francizaFranciza imobiliara Galaxyimob reprezinta o oportunitate de afacere pentru multi dintre noi, deoarece este o afacere la cheie. Astfel, nu trebuie sa pierdeti timp pentru a va construi o afacere, deoarece veti beneficia de notorietatea brandului pe care il alegeti.

Odata cu scaderea inflatiei sub 10% si aderarea la Uniunea Europeana, Romania a atras tot mai multi francizori, iar cele mai multe afaceri in franciza se intalnesc in sectoarele publicitare si imobiliare, dar si in industria restaurantelor fast-food.

Daca se doreste investitia intr-o franciza imobiliara autohtona, costul investiei va fi de circa 20.000 de euro, iar din anumite puncte de vedere, este considerata mult mai avantajoasa in ceea ce priveste costurile, investitia intr-o franciza autohtona. Cu siguranta, insa, trebuie privit in perspectiva, astfel incat este bine sa luam in calcul, atunci cand dorim sa deschidem o franciza imobiliara, care sunt si avantajele pe care le ofera.

Unul dintre principalele motive pentru care o franciza imobiliara este mult mai avantajoasa decat deschiderea unei agentii imobiliare de la zero consta in faptul ca francizatul poate sa utilizeze serviciile imobiliare care sunt deja consacrate. Astfel, clientii cunosc deja brandul si serviciile pe care le ofera, ceea ce face mult mai usoara obtinerea succesului dorit.

Spre exemplu, reteaua de restaurante de tip fast-food MC Donalds este cu siguranta cunoscuta, iar printre cei care prefera alimentatia fast-food, un astfel de restaurant are prioritate fata de unul deschis recent, care nu este cunoscut. De cele mai multe ori, atunci cand dorim sa beneficiem de anumite produse sau servicii, preferam sa optam pentru brandurile cunoscute, deoarece astfel avem totusi o garantie a calitatii produselor si serviciilor respective.

Potrivit unor estimari, numarul brandurilor care vor intra in Romania va creste in urmatorii ani, iar unele dintre brandurile care se afla deja in tara noastra au inceput sa atraga atentia oamenilor interesati de afaceri si din alte orase, nu doar din Bucuresti.

Cat despre cifra de afaceri care se poate obtine dintr-o franciza imobiliara sau din oricare alt tip de franciza, aceasta a ajuns la sfarsitul anului 2014 la cifra de 700 de milionae de euro, iar aproape 65% din aceasta valoare a fost inregistrata in Bucuresti.

Daca va intereseaza, spre exemplu, sa deschideti o franciza imobiliara, puteti consulta platforma online www.galaxyimob.ro, pentru a afla care sunt avantajele pe care le ofera o franciza la Galaxy Imob. Alaturi de faptul ca veti beneficia de notorietatea brandului Galaxy Imob, care va permite sa va bucurati de un succes mult mai mare in afacere, va sunt oferite si alte beneficii pe care le veti considera mult mai utile.

Asadar, un parterneriat Galaxy Imob poate fi considerat extrem de avantajos pentru cei interesati de o franciza imobiliara. Va este oferit suport de marketing si publicitate atat la nivel local, cat si international, pentru a nu fi nevoiti sa suportati costuri aditionale pentru promovare, insa va puteti bucura si de acces la anunturi de particulari sau la clienti nationali, alaturi de costuri cat mai mici pentru materiale publicitare, pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like