O-schimbare-majora-de-la-casa-la-bloc
O schimbare majora: de la casa la bloc

O schimbare majora: de la casa la bloc

0 Shares
0
0
0

O-schimbare-majora-de-la-casa-la-blocCum facem trecerea de la casa la bloc?

Sa stai la casa implica un efort major din punct de vedere financiar. Dar atunci cand stai la casa, ai o locuinta aproape de natura, o gradina cu care te mandresti si in care sa te relaxezi dupa o zi obositoare de munca.

Exista totusi si dezavantaje. Chiar daca o casa este un spatiu intim, intretinerea este costisitoare, iar investita pe termen lung nu este eficienta. Se amortizeaza mai greu.

In randul bucurestenilor noul trend este sa iti gasesti o locuinta care imbina avantajele traiului la bloc cu facilitatile de la casa.

Exista deja un cartier care ofera acest confort – Greenfield, cartierul imbratisat de padurea Baneasa si Tunari. Aici esti protejat de natura si ai curtea ta daca alegi sa locuiesti la parter, intru-unul din apartamentele noi cu 2  sau 3 camere .

Din auzite, viata la bloc pare monotona, insa in Greenfield descoperi un stil de viata modern, cu accept pe calitate: de la cadrul natural, aer curat pana la dezvoltarea unui parc privat si complex multifunctional Greenfield Plaza.

Complexul este un plan de viitor si va oferi locuitorilor servicii si facilitati complexe: spa, piscina, terenuri de tenis si terenuri de sport extrem, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

Convinge-te si tu! Contacteaza un consultant de vanzari si viziteaza Greenfield!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

0 Shares
You May Also Like