Must-have-Ornamente-de-Craciun

Must have: Ornamente de Craciun

0 Shares
0
0
0
Must-have-Ornamente-de-CraciunPentru mine, fiecare sarbatoare este speciala in felul ei, insa perioada de Craciun este una din preferatele mele.  

Atunci cand trebuie sa decorez casa si bradul de Craciun incep prin a imi petrece  ore in sir in domeniul online pentru a imi alege cu grija cele mai frumoase ornamente de Craciun. Iata cateva din lucrurile pe care eu le consider un must have in sezonul de iarna.

Un prim ornament de Craciun pe care consider ca orice casa trebuie sa il aiba este o coronita de brad.
Aceasta pe langa faptul ca este un element decoratv ce se integreaza perfect pe masa, la cina, sau agatata de usa pentru a intampina oaspetii cu aer festiv, este si ideala pentru a aduce in casa mirosul proaspat al bradului, mai ales daca ai optat pentru un brad artificial de Craciun.
Element definitoriu al Craciunului, si un ornament pe care, cu siguranta cu totii il iubim, este si Craciunita.
Aceasta planta are o semnificatie speciala in perioada sarbatorilor de iarna, si ofera mai multa caldura decat decoratiunile de plastic, fiind placuta atat ochiului cat si sufletului datorita legaturii atat de speciale cu aceasta perioada.
Lumanarile sunt un alt lucru pe care il consider indispensabil in decorarea festiva, ele fiind atat de versatile, pot fi atasate unui arajament pentru masa festiva sau pot fi introduse intr-un decor cu mai multe obiecte cu specific, atat ca element de sine statator cat si pentru iluminarea diverselor decoratiuni.
Pe langa toate acestea, achizitionarea de perne decorative, fete de masa, perdele sau chiar asternuturi de pat decorate cu specific,  este o idee excelenta, aducand in toata casa o atmosfera de sarbatoare si o armonie vizuala.
0 Shares
You May Also Like