Mobila-un-element-atat-de-usor-de-personalizat
Mobila, un element atat de usor de personalizat

Mobila, un element atat de usor de personalizat

0 Shares
0
0
0

Mobila-un-element-atat-de-usor-de-personalizatNicio tara nu este identica cu o alta tara; mai mult decat atat, nicio regiune nu se aseamana cu o alta regiune. Pana la urma, si orasele difera foarte mult intre ele (chiar apartinand aceeasi zone).

Dupa cum am aratat pe blogul nostru, Orasele Lumii, acest lucru se reflecta intr-o multime de directii. Fiecare natiune are propria sa cultura, propriile traditii si propriile gusturi. Si unde se poate vedea acest lucru mai clar decat in amenajarea interioara a locuintelor?

Chiar de la intrare, observam cat de variate si autentice pot sa fie unele case – culoarea peretilor, decoratiunile si mai ales mobilierul ne arata acest lucru.

Mobila, dincolo de rolurile sale practice de depozitare si indeplinire a anumitor activitati (preparea sau servirea mesei, odihna, relaxare etc), detine in sine un important rol estetic. Nu degeaba se spune ca o casa fara mobila este o casa goala sau lipsita de personalitate.

Astfel, mobilierul casnic difera de la tara la tara, de la regiune la regiune. In functie de stilul de viata al fiecarei familii (sau indivizi), mobila poate sa fie de diferite dimensiuni, fabricata din variate tipuri de lemn ori materiale mixte, de sute de nuante sau culori.

Desigur, gratie globalizarii si deschiderii pietii, numeroase dintre aceste diferente s-au estompat.

Marile magazine de talie mondiala sau europeana produc mii de seturi si corpuri de mobila identice, in serie, disponibila in zeci de tari – nu doar de pe un continent ci din intreaga lume. In locuintele vechi sau in cele apartinand unor familii care vor sa isi creeze un spatiu perfect personalizat nevoilor si dorintelor proprii, intalnim insa si un alt tip de mobila.

Mobila fabricata la comanda – poate de mesteri sau tamplari, poate de fabrici specializate in productia de mobilier personalizat.

De ce prefera insa oamenii achizitia acestui tip de mobila? Motivele pot fi multiple – enuntandu-le, speram ca si voi va veti regasi in cel putin cateva dintre acestea; iar astfel, veti alege sa profitati de avantajele extraordinare ce deriva de aici:

–    Folosesti la maxim fiecare centimetru pe care ti-l ofera casa ori apartamentul in care locuiesti. Fie ca e vorba de baie, bucatarie ori mansarda, ai garantia ca suprafetele vor fi corect acoperite si ca vei avea un acces facil la fiecare sertar sau dulapior.
–    Poti sa combini diferite culori, nuante, materiale, accesorii si chiar stiluri de mobila. Astfel, vei obtine ceva cu adevarat unic. Poti imbina traditionalul cu modernul.
–    Obtii un pret corect – de obicei, mobila la comanda poate fi negociata. Lucrul acesta este avantajos in special cand mobilezi mai multe incaperi.
–    Scapi de stresul masurarii, a transportului si a montajului. Daca te-ai saturat de orele petrecute in magazin, la casele de marcat, in masina, ori in fata instructiunilor de montare, atunci trebuie sa apelezi la un producator profesionist de mobila personalizata
–    Alegi calitatea. Mobila personalizata este conceputa incat sa stea bine impreuna,  sa reziste uzurii si sa te tina multi, multi ani.

Pentru mai multe detalii si pentru a te bucura de proiectarea 3D a viitorului tau mobilier (alaturi de toate atuurile amintite mai sus), intra pe www.ghisedesign.ro – locul potrivit pentru a comanda o mobila de bucatarie de lux.

0 Shares
You May Also Like