Mini nunta – sau nunta intima – este un stil care are ca principala caracteristica scaderea numarului de invitati in raport cu o nunta conventionala. Mireasa si mirele care aleg acest stil de nunta prefera o ceremonie si petrecere in dimensiuni mai mici, foarte intime, ceea ce permite o investitie mai mare in bufet, bauturi si servicii in general. Din acest motiv, mini nunta nu costa intotdeauna mai putin cum ar putea parea.
Cu toate acestea, chiar daca este o petrecere mica, cu un maxim de 100 de invitati, acest stil de nunta necesita aceeasi atentie ca si nuntile traditionale, deoarece fiecare detaliu poate face diferenta in planificarea zilei mari!
Cum sa organizezi o mini nunta?
La mini nunta, mireasa si mirele au o libertate mai mare atunci cand vine vorba de buget. Cu numarul redus de oaspeti, mireasa si mirele poate ridica calitatea celor mai importante servicii pentru cuplu, care sunt, de obicei, invitatiile, decorul, bufetul, barul si fotografiile, de exemplu.
Adesea, acest stil de casatorie poate fi confundat cu casatoria ieftina, dar nu este nimic de genul asta.
Numarul de oaspeti
Incepe sa iti organizezi mini nunta prin a decide numarul de invitati, de la 10 invitati (fiind o micro nunta) la 100 de invitati.
Micro nunta
Daca lista ta de invitati este foarte mica, intre 10 si 40 de invitati, nunta ta poate fi considerata o nunta micro. O petrecere de nunta micro este de obicei si mai intima si luxoasa.
Mini nunta
In mini nunta, se putea ajunge la confruntari de genul „pe cine sa chemam si pe cine nu?” Unele cunostinte vor fi lasate pe langa cu siguranta. Prin urmare, trebuie doar sa-i chemati pe cei care au o importanta capitala pentru viata de cuplu, ca familia si prieteni apropiati.
Invitatii la mini nunta
Cu libertatea in buget, cuplurile care opteaza pentru mini nunta pot investi si mai mult in invitatiile de nunta. Asadar, nu ezita sa te inspiri din stilul nuntii si sa te concentrezi pe surprinderea invitatilor cu ajutorul invitatiei. Ideea este de a transmite esenta miresei si mirelui si petrecerea, iar optarea pentru piese personalizate poate fi secretul.
Spatiu pentru mini nunta
Acesta poate avea loc pe plaja, biserica, spatiu rural, case vechi, restaurante si bistrouri. Adica oriunde isi doreste cuplul. Te-ai gandit vreodata sa te casatoresti la Muzeul din orasul tau? Sau intr-o librarie fermecatoare pe care o iubesti? Datorita numarului mai mic de oaspeti, oricare dintre aceste alternative poate fi realizata. Lasati creativitatea sa vorbeasca mai tare.
Farmecul acestui stil de nunta este exact acest lucru: alegerea de locuri confortabile, cu un stil diferentiat, ceea ce face ceremonia de nunta chiar mai special.
Mini decorare de nunta
Pentru ca este o nunta mai mica, atentia la detalii a decorului trebuie dublata pe masura ce invitatii se apropie si sunt mai intimi. Prin urmare, fiti atenti la unele ingrijiri, cum ar fi purtatorii de servetel, aranjamente de masa si imagini cu fotografiile miresei si mirelui.
Masa de dulciuri si aperitive poate primi o grija mai mare, cu decor mai elaborat si un meniu mai rafinat. Investind in aceste detalii, petrecerea ta va fi mai seducatoare!
Alege stilul decorului tau si investeste in cele mai mici detalii pentru a-ti face petrecerea de neuitat, pentru ca secretul decorului mini nuntii este sa abuzezi cu adevarat de detaliile pe care le poti personaliza. La fel putem spune si despre o rochie de mireasa personalizata pe gustul persoanei iubite.
Daca visul tau este o petrecere de nunta linistita si eleganta, poti alege trupe mai mici, cum ar fi duo-uri sau threesomes. De asemenea, au o intalnire timpurie pentru a seta lista de piese care se vor reda la nunta, astfel incat totul va merge conform planului si mini nunta va fi perfecta.