Mergi-la-sigur-sau-risti-si-castigi
Mergi la sigur sau risti si castigi?

Mergi la sigur sau risti si castigi?

0 Shares
0
0
0

Mergi-la-sigur-sau-risti-si-castigiProprietarii de terenuri sunt din ce in ce mai privilegiati avand in vedere cresterea pe care piata terenurilor a inregistrat-o in ultimii zece ani. Prin urmare, data viitoare cand vedeti un anunt cu teren de vanzare ganditi-va putin inainte sa treceti pe langa el.

Daca nu sunteti fericitul mostenitor al unei matusi, acest lucru nu va transforma intr-o persoana nefericita. Un teren de vanzare reprezinta o oportunitate de afacere in care merita sa investiti, iar situatia trebuie observata din timp. Va spunem doar ca in Romania pretul terenurilor este relativ mic comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana urmand ca pe viitor acestea sa se egaleze cu media preturilor europene.

Dupa cum observati este vorba de timp, preturile au crescut treptat dar sigur. Avand in vedere evolutia pietei funciare, dar si faptul ca se construiesc noi cartiere in preajma metropolelor, specialistii in domeniu prevad noi cresteri de pret. Ritmul de crestere ar putea fi acelasi, asta daca nu intervine ceea ce Nassim Nicholas Taleb numeste o “Lebada Neagra”.

Aceasta reprezinta un eveniment neprevazut care pur si simplu schimba cursul normal al lucrurilor, in sens negativ sau pozitiv. Din cauza impactului extrem pe care il poate avea asupra diferitelor domenii ale vietii, este bine pentru noi sa prezicem astfel de evenimente neprevazute. Acest lucru ne va ajuta sa diminuam efectele negative si din contra, sa le maximizam pe cele pozitive.

Cum se aplica teoria la practica, sau ce legatura are “Lebada Neagra” a lui Taleb cu un teren de vanzare? In primul rand veti sti cand este momentul oportun sa cumparati un teren, desigur cand pretul este scazut. La fel, este in avantajul dumneavoastra sa vindeti atunci cand pretul acestuia creste. Ca si contraexemplu, puteti lua casele si apartamentele care au fost construite in perioada de boom economic cand preturile erau ridicate, iar in ultimii ani de criza economica pur si simplu nu este rentabil pentru investitori sa vanda.

A fi informat inseamna a fi puternic. Pe site-ul Afaceri-proprietati.com gasiti cele mai profitabile terenuri de vanzare. De la terenuri de ordinul zecilor de mii de metrii patrati excelente pentru construirea unui sediu pentru firma, hypermarket, mari fabrici sau care pot fi utilizate in scop agricol pana la ternuri destinate uzului personal potrivite pentru o casa de vacanta ori ca domiciliu permanent.

Afaceri-proprietati.com va usureaza sarcina si face munca de cercetare in locul dumneavoastra oferindu-va o selectie de terenuri de vanzare dintre cele mai profitabile carora dumneavoastra le puteti da destinatia care ulterior sa va aduca cel mai mare profit.

Incercati sa iesiti putin din tipar. Uneori, exact aceasta impredictibilitate poate aduce succesul. Imaginati-va spre exemplu, cum ar fi fost daca ar fi existat o reteta a succesului? Probabil ca toata lumea ar fi aplicat-o insa acest lucru ar fi transformat-o intr-un lucru banal si imposibil de existat pe o piata competitiva.

Vestea proasta este ca nu traim intr-o lume fictiva, iar cazul ideal este destul de greu de intalnit. Vestea buna este ca e frumos si interesant sa fii original, este ceea ce face diferenta intre un expert in domeniu si un om mediocru. Si cand ne gandim ca totul poate incepe de la o bucata de pamant .

0 Shares
You May Also Like