Margelele-din-pietre-semipretioase

Margelele din pietre semipretioase

0 Shares
0
0
0

Margelele-din-pietre-semipretioaseNe cumparam margele din pietre pretioase de obicei pentru aspectul interesant pe care acestea il au si omitem cu desavarsire sa ne mai gandim si la semnificatia pietrelor. In acest articol vom povesti mai mult despre aceste pietre semipretioase si despre ceea ce le face sa fie atat de speciale.

Trebuie sa stim si faptul ca in momentul in care discutam despre pietre si cristale semipretioase nu facem referire la acele pietre normale ce pot sa fie gasite oriunde. Cristalele au si ele efecte asupra noastra si de cele mai multe ori acestea sunt pozitive in cazul in care stim cum trebuie sa fie folosite.

Cand vorbim despre pietrele pretioase sau despre cele semipretioase ne gandim de obicei la frumusete si la ce valoare materiala au aceste pietre. Este momentul ca toate aceste frumuseti cat se poate de naturale sa fie si ele apreciate si in alte moduri. De obicei valoare apietrelor este recunoscuta de foarte mult timp numai ca informatia despre aceste calitati si beneficii e accesibila unui numar foarte mic de oameni.

Cristalele seamana foarte mult si cu bibliotecile care pe timpul existentei si al formarii lor au strans si un numar mare de informatii si in afara de asta capcitatea lor prin care absorbeau energiile negative si transmiteau energii pozitive era apreciata si recunoscuta.

In ultimul timp si-au facut aparitia pe piata mai multe cristale despre care pana in momentul de fata oamenii nu stiau aproape nimic ori despre care se stiau foarte putine lucruri si anume cristalele noii ere. Ele ne ajuta foarte mult in evolutia spirituala si ne imbunatatesc comunicarea telepatica si de asemenea tot ele deschid si chakrele superioare si vibreaza la o frecventa mare. Sunt mai multe exemple de astfel de pietre cum ar fi celestinul, fenacitul, angelitul si lamarinul sau petalitul.

Mai departe noi va prezentam o parte dintre calitatile pe care toate pietrele le au. Pentru a purifica spatiul din interior in care traim se poate folosi ambra care in realitate nu e un cristal ci e o rasina produsa de mai multe specii prin fosilizare.

Citrinul arage si bogatia si bunastarea. Topazul albastru ajuta la exprimare gandurilor. De asemenea si cornalina ne activeaza toate energiile pozitive. Peridotul elimina gelozia si furia si de asemenea si toate energiile negative si de asemenea micsoreaza stresul. Malachitul este cel care micsoreaza durerile de muschi si pe cele articulare.

Lapislazul ne ajuta sa eliminam toate migrenele. Toate afectiunile provocate de calculator, de telefoanele mobile, de televizor pot sa fie eliminate in cazul in care tinem cu noi un cuart fumuriu sau turmalina neagra.

Daca stam la calculator putem sa o plasam chiar intre noi si calculator. Cand nu stim foarte sigur ce piatra sa e alegem ne putem uita si putem vedea care pietre ni se potrivesc cel mai bine si care sunt in legatura cu zodia in care ne-am nascut sau putem alege piatra cu care ne simtim cel mai bine si care are tot potentialul sa ne faca sa ne simtim mai bine. Va recomandam sa aveti grija de unde cumparati pietrele.

0 Shares
You May Also Like