Magazine online- sfaturi experti

0 Shares
0
0
0

Pentru magazine online ne-am decis sa va prezentam parti dintr-un inteviu realizat cu un expert in domeniu. Prima intrebare este despre tinerii care incep magazine online si care esueaza. Unde gresesc ei? Cred ca este prea usor sau pur si simplu subestimeaza dimensiunea pietei?

Noi am vedea aici doua aspecte, spune expertul. Exista multe stiri foarte bune despre oameni care reusesc insa este important sa avem si o experienta minima de businss si asta inseamna sa va deschideti un magazin online si sa va alegeti cat mai bine nisa in care veti intra. Nu trebuie sa judecati personal si sa tineti cont doar de ceea ce va place.

E bine sa va uitati si la piata si sa vedeti de asemenea cu cat vand furnizorii si cu cat se vand aceste produse pe piata dar si care sunt marjele de profit. Pentru un laptop marja de de maxim 5 procente iar pentru o drona marja este de 15 procente. Multi nu vor face aceasta analiza si judeca poblema la sentimente mergand strict pe ceea ce le place lor.

Cel de al doilea lucru este ca firma incepe in general cu ajutorul prietenilor si un personaj vine cu ideea iar altul stie programare. Cele mai multe astfel de afaceri nu se dezvolta pentru ca ajung in etapa in care nu mai exista suport si aici ne referim la dezvoltarea site-ului si la suportul sau in sensul de idei noi legate de marketing.

Este bine sa veniti si cu servicii noi pentru a va mentine in raport cu concurentii si aici ne referim la site, dar este important si sa aveti un mix bun de bugete de marketing. Puteti fi siguri ca un astfel de mix functioneaza un an. Este important sa veniti mereu cu idei noi.

Sunt multe persoane care vor sa faca totul singuri si in regie proprie si aici pot sa apara probleme pentru ca ei vor invata pe propria piele si devin specialisti de marketing online si dezvoltare. Sunt multi antreprenori care isi dezvolta site-urile pe platforme gratuite si de aceea noi incercam sa ajutam si vrem ca experienta oferita unui client sa fie cat mai buna si totul sa mearga uns.

Ce probleme ati identificat la magazinele din prezent? Probabil ca nu doar cele optimizate pentru mobil si cele noi, sunt demne de luat in calcul ci ar trebui sa discutam si despre cele unde nu merge cautarea sau altele la care sectiunile sa fie prost crate. Ne gandim ca daca e o problema serioasa atunci ar trebui sa se primeasca un feedback rapid.

Un feedback apre repede sub forma de seo. Daca nu aveti vanzari si nu intelegeti cum sa va uitati la cifre si la trafic pentru a vedea problema atunci va ramane sa experimentati si sa va rugati. Totul porneste si de la lipsa suportului.

Ca sa constatati ca aveti o problema de concept a afacerii voastre si pentru a o rezolva rapid e nevoie de ajutorul dezvoltatorului. Uneori e clar ca multi citesc despre depunctare si despre Google dar sunt putini care inteleg.

0 Shares
You May Also Like