Inchiriaza o multifunctionala si las-o sa lucreze pentru afacerea ta!

0 Shares
0
0
0

Multifunctionalele sunt echipamente de mari dimensiuni care au capacitatea de a indeplini mai multe functii. Daca ai nevoie de copiere, printare, scanare si trimiterea faxurilor, o multifunctionala poate face toate aceste lucruri. In plus, ea nu necesita interventie in timp ce functioneaza, asadar vei economisi timp si spatiu. In locul a 3 sau 4 dispozitive, poti alege unul singur. Inchiriaza o imprimanta multifunctionala si las-o sa lucreze pentru afacerea ta!

Nu te-ai gandit pana acum la inchirierea unui astfel de echipament? Beneficiile pe care le vei intampina sunt intr-un numar mare, iar firma de la care poti face acest lucru este Tiparesc. Pe site-ul tiparesc.com.ro ai la dispozitie toate detaliile privind inchirierea unei multifunctionale, dar si achizitionarea acesteia.

Alege din cele 3 pachete si bucura-te de avantajul pretului mic! Fiecare pachet ofera o serie de beneficii pe care le poti avea in functie de necesitatile firmei. Poti opta pentru pachetul de baza, pachetul avansat sau pe cel personalizat. Pachetul de baza are o capacitate de 20 de pagini intr-un singur minut, cel avansat are capacitatea de peste 45 de pagini, iar cel personalizat variaza.

Daca nu stii ce pachet sa alegi sau care echipament se potriveste mai bine, echipa tehnica iti va oferi consiliere pentru acest aspect. Indeplinirea cerintelor firmei este cea mai importanta, asadar va trebui sa alegi un echipament potrivit. Multifunctionala este extrem de utila in toate cazurile, reusind sa acopere toate operatiunile.

Pe site-ul tiparesc.com.ro vei putea solicita oferte de pret pentru inchirieri multifunctionale Bucuresti, cat si pentru copiatoare sau imprimante. In cazul in care ai nevoie doar de unul dintre aceste echipamente, poti opta pentru aceleasi pachete. Firma ofera intretinere gratuita la fata locului, iar pe toata durata contractuala vei beneficia de asistenta atunci cand este nevoie. Daca sunt necesare schimbari la nivelul pieselor, in timp de 8 ore se va interveni pentru inlocuirea lor.

Inchiriaza o multifunctionala si las-o sa lucreze pentru afacerea ta!

Multifunctionalele sunt ideale pentru orice tip de afacere, iar pretul achizitiei poate fi destul de mare. La Tiparesc poti beneficia de numeroase avantaje in ceea ce priveste inchirierea – serviciu ce include si consumabilele. Nevoile firmei tale sunt cele care trebuie indeplinite pentru buna functionare a acesteia, asadar alege impreuna cu echipa tehnica echipamentul care se potriveste!

Minimizarea costurilor in ceea ce priveste printing-ul este un pas catre succes, iar cu inchirierea unei imprimante il poti atinge. Inainte de a alege echipamentul, este necesar sa faci o analiza a volumului lunar de printare, copiere sau scanare. Aceasta analiza va genera o medie dupa care te poti orienta spre echipamentul potrivit.

Inchiriaza o multifunctionala si las-o sa lucreze pentru afacerea ta! Multifunctionala va printa, copia si scana, fara sa fie necesara interventia asupra ei sau ca angajatii sa astepte prea mult pana la incheierea actiunilor. Firma Tiparesc iti va oferi numeroase variante flexibile care sa fie de ajutor firmei tale. Bugetul tau este cel mai important!

0 Shares
You May Also Like