EcoDrill reinventeaza confortul – foraje profesionale de la o echipa cu renume!

0 Shares
0
0
0

De-a lungul timpului s-a tot demonstrat ca un put de apa prezinta mai multe avantaje decat clasica fantana. Cei care au ales deja putul de apa in detrimentul fantanii s-au convins de acest lucru. Tu ce mai astepti? Daca esti in pragul unei astfel de alegeri, atunci recomandarea mea este putul obtinut prin foraj.

In cele ce urmeaza iti voi oferi doar cateva standarde cu privire la forajele profesionale. Cei de la EcoDrill, echipa ce se ocupa de foraje profesionale, echipa pe care ti-o recomand pentru aceasta operatiune, iti vor oferi oricum toate informatiile de care ai nevoie. Sa stii ca nu conteaza din ce zona a tarii esti, pentru ca cei de la EcoDrill se deplaseaza oriunde e nevoie.

Doua tehnici de foraj cu acoperire pe tot teritorul Romaniei

Cei de la EcoDrill, de-a lungul anilor indelungati de experienta, si-au orientat atentia asupra a doua tehnici de foraj. Este vorba despre forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Sa stii ca prima tehnica este mai putin utilizata in Romania, foarte putine firme de pe aceasta piata de profil o folosesc.

Pana la a alege tipul de foraj perfect spre a fi utilizat in zona in care locuiesti trebuie sa vorbim despre ce fel de put ai nevoie. Exista doua tipuri de puturi: puturile de mica adancime si puturile de mare adancime. Ce alegi pentru tine? Ei bine, pentru a inlatura din start orice risc de contaminare a apei, alege putul de mare adancime.

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid – informatii cheie

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid este tehnica folosita pentru solurile moi si medii. Expertii de la EcoDrill il vor folosi acolo unde intra in contact cu nisipuri, pietris si argile in principal. Daca esti din Bucuresti, Satu-Mare, Galati si Braila, de exemplu, vei avea nevoie de aceasta tehnica de foraj.

Forajul uscat cu ciocan de fund

Cei de la EcoDrill folosesc aceasta tehnica atunci cand intra in contact cu soluri semi-dure sau dure. Zonele vizate in acest sens sunt Maramures, Neamt, Constanta, Tulcea si Brasov in principal. De asemenea, solurile bogate in granit, calcar si marmura sunt cele in cadrul carora se foloseste forajul uscat cu ciocan de fund.

Cu echipa EcoDrill poti lua contact atat prin intermediul site-ului oficial ecodrillforaje.ro, cat si prin apel telefonic la 0749 861 105 sau prin e-mail: office@ecodrillforaje.ro.

0 Shares
You May Also Like