Detalii-despre-ornamentul-camerei-Samsung-Galaxy-S7-G930
Detalii despre ornamentul camerei Samsung Galaxy S7 G930

Detalii despre ornamentul camerei Samsung Galaxy S7 G930

0 Shares
0
0
0

Detalii-despre-ornamentul-camerei-Samsung-Galaxy-S7-G930Dintre piese telefoane, poate este o piesa mai putin importanta, si anume ornamentul camerei.  Poate este o piesa mai putin importanta? Poate, pentru ca este un ornament, dar totusi, este o piesa care se afla pe lista accesorii sau pieselor pentru telefoanele mobile. Are o importanta, cu siguranta.

Si daca analizam ornamentul camerei Samsung Galaxy S7 G930 sau S7 edge G935, este un ornament interesant care are nevoie de un suport pentru camera cu geam sau cu sticla si rama, iar culorile disponibile sunt roz sau auriu. Daca va ganditi sa achizitionati aceasta piesa, chiar puteti dinainte sa va ganditi ca nu are un pret prea mare, fiind o piesa simpla, este o protectie a camerei.

Daca aveti acest ornament, puteti folosi smartphone-ul Samsung Galaxy S7 G930 sau S7 edge G935 in orice spatii, sau conditii meteo, in conditii de siguranta mai mare. Dar piesa se numeste ornament, are deci functia de infrumusetare, este decorativ, dand nota de frumusete smartphone-ului, in functie de preferinta pentru culori a posesorului.

Ornamentul este atat decorativ, cat si o piesa pentru protejarea camerei foto.

Montarea ornamentului se va face doar in service-uri autorizate gsm, fiind o piesa mica si sensibila, deci o mica dereglare a vreunui circuit poate deteriora camera foto. La montaj, chiar ornamentul se poate strica daca nu este montat de catre personal specializat din service gsm, se poate usor zgaria si la demontare, atunci cand este necesara demontarea piesei. De ce este necesar acest ornament pentru smartphone-uri?

Pentru ca orice smartphone, si Samsung Galaxy S7 G930 sau S7 edge G935 au camere foto speciale, care trebuie protejate mai bine, de foarte multe ori aceste modele sunt folosite doar ca aparate foto, fiind foarte performante. Dupa multe utilizari, insa aceasta camera foto se poate zgaria, daca este smartphone-ul este in geanta, sau in buzunare, se poate deteriora mai usor decat va puteti gandi camera, pentru ca este sensibila la orice alte obiecte din apropiere.

Este deci foarte necesara aceasta piesa, care la inceput pare doar o optiune, dar nu este. Este o protectie in plus a camerei, daca aveti, de exemplu o husa de protectie, va ganditi ca nu mai este necesara aceasta piesa. Dar este cu atat mai utila, pentru ca niciodata nu se fabrica piese doar asa, in plus, cand ne referim la protectie.

Aspectul interesant este si faptul ca asigura o infrumusetare a camerei foto, pentru ca arata si da bine, protejand si in acelasi timp infrumusetand, prin forma pe care o are si prin culorile care sunt mai vii, care in cazul de fata, sunt auriu sau roz, preferate mai ales de cliente. Este cazul acestui tip de ornament, dar culorile variaza, sunt desigur si alte culori, negru, argintiu, alb, gri, champagne, etc.

In consecinta, la intrebarea de la inceput daca ornamentul unei camere foto este sau nu o piesa importanta a unui smartphone, nu mai trebuie sa ne gandim ce raspuns sa primim. Cu siguranta, da.

0 Shares
You May Also Like