De ce Soft-Auto.ro?

De ce Soft-Auto.ro?

0 Shares
0
0
0

Service-urile care se ocupa cu reparatii ale partii electrice si electronice ale unui autoturism au devenit extrem de numeroase. Asta in primul rand datorita faptului ca ultimele modele de autoturisme au partea de electronica auto din ce in ce mai sofisticata.

Cele mai multe dintre aceste service-uri sunt dezvoltate de obicei in marile orase unde se afla cei mai multi posesori de autoturisme. Bineinteles ca nu toate service-urile pot sa se ridice la standarde inalte si sa realizeze calitate in detrimentul calitatii.

De aceea trebuie sa fim foarte atenti la ofertele care le intalnim la tot pasul, fie pe Internet, fie prin tot felul de anunturi publicitare. Unul dintre service-urile cele mai importante si care ofera garantia lucrului bine facut este Soft-Auto.ro.

Service-ul se remarca in primul rand prin profesionalismul angajatilor sai. Acestia au multi ani de experienta in domeniul softului auto fiind unii dintre cei mai buni din domeniu. In al doilea rand, promptitudinea de care dau dovada acestia reprezinta o grantie a succesului in relatia cu clientii.

Clientii au o relatie foarte stransa cu service-ul, fiind multumiti de fiecare data de interventiile realizate asupra autoturismelor lor. Service-ul are o lista de servicii complexa avand interes sa diversifice oferta acestora an de an.

Unul dintre aceste servicii este reprezentat de diagnoza auto. Aceasta se refera la diagnosticarea tuturor componenetelor electronice ale masinii cu echipamente specializate si totodata software pentru fiecare tip dar in acelasi timp si model de autovehicul. Un alt serviciu foarte bine pus la punct este cel de anulari filtre particule.

Aceste filtre de particule pot produce scaderea puterii motorului, un consum crescut de combustibil si chiar pot duce la uzura motorului. Oferim numeroase solutii software pentru anularea filtrului de particule, masina practic intrand in regim de functionare normal, fara limitarile generate de actiunea acestuia.

Regenerarea filtrelor de particule este extrem de importanta. Pe langa anularea acestui filtru de particule, se pot efectua interventii software si directe pentru regenerarea, reconditionarea si resetarea acestuia, fara sa fie nevoie de inlocuirea acestuia. Un alt serviciu destul de important realizat soft-auto.ro este cel de codari/adaptari module auto.

Acesta practic reprezinta interventiile asupra modulelor auto din gama VAG, rezolvare pornire greoaie, citire kilometri reali, reprogramare radiotelecomenzi, reglare turatie relanti. Sincronizarea cheilor este deasemenea un serviciu foarte apreciat de clienti.

In urma schimbarii bateriei sau din multe alte motive pot aparea desincronizari ale cheilor cu calculatorul de inchidere centralizata. La Soft-auto.ro se pot rezolva usor aceste probleme, in urma interventiei software asupra calculatorului de inchidere centralizata.

Daca, de exemplu, aveti o masina care nu mai porneste, iar ledul rosu de imobilizare se aprinde intermitent la punerea contactului avem solutia pentru rezolvarea problemei prin anularea imobilizarii. Anularea imobilizatorului se face din calcuatorul de motor si dureaza cca 30 de min. service-ul efectueaza depanari si reparatii si la pompe de motorina electronice si de asemenea reconditioneaza orice tip de calculatoare de injectie pentru pompe electronice.

Reparatii calculator airbag reprezinta un serviciu extrem de solicitat de clienti. De multe ori senzorii de airbag se aprind mai ales cei aflati in scaune, acestea fiind des miscate in timpul unei spalari interioare a masinii.

Recomandarea noastra este sa alegeti Soft-auto.ro pentru ca va va rezolva absolut toate aceste probleme.

0 Shares
You May Also Like