De ce sa iti cumperi becuri spot led pentru casa ta

De ce sa iti cumperi becuri spot led pentru casa ta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa optezi pentru corpuri de iluminat pentru locuinta ta, cu siguranta cea mai indicata solutie ar fi aceea de a te orienta spre becuri spot led, iar in continuare vei putea sa vezi si de ce am facut aceasta afirmatie.

In primul rand, becurile led ofera cea mai bun alumina din punct de vedere calitativ, asa ca daca vrei o lumina de cea mai buna calitate in locuinta ta, este evident faptul ca iti vei alege astfel de becuri led.

Un alt motiv pentru care este important sa iti indrepti atentia spre becuri led, este acela ca ele au o durata de viata mult mai indelungata fata de celelalte tipuri de becuri care se pot gasi pe piata.

De exemplu un bec led are o durata de viata medie de 50.000 de ore, insa sunt situatii in care aceste becuri led pot sa functioneze chiar si 55.000 de ore fara probleme.

Eficienta becurilor led este si ea un motiv pentru care ai putea sa te orientezi mai intai de toate spre becuri led pentru locuinta ta, pentru ca acestea produc o lumina puternica, si in acelasi timp produc o lumina care se aprope de conceptul de lumina alba.

Consumul redus de energie electrica al acestor becuri spot led, in comparatie cu consumul de energie al celorlalte tipuri de becuri, este iarasi un motiv pentru care te poti orienta cu incredere spre becurile led.

Plus de asta, becurile led produc o lumina rece, in comparatie cu becurile incandescente de exemplu, sau cu becurile cu halogen care se incalzesc foarte mult atunci cand sunt aprinse.

Daca stam insa sa cautam dezavantaje ale acestor becuri, putem aminti pretul acestor becuri care este mai mare decat pretul becurilor incandescente, insa tinand cont de consumul lor redus de energie, dar si de durata de viata foarte mare, cu siguranta se merita achizitionarea becurilor led.

In cazul in care consideri ca becurile led sunt prea scumpe, atunci poti sa iti indrepti atentia spre becuri incandescente, care vor fi mai ieftine decat becurile led, insa care vor consuma mai multa enerige electrica decat acestea, si care nici nu vor avea o durata de viata atat de indelungata.

Vei putea chiar sa iti indrepti atentia si spre becuri fluorescente despre care se spune ca si ele au un consum mai mic decat becurile incandescente, insa care la randul lor consuma mult mai multa energie decat becurile led.

Ultima posibilitate de alegere a unui bec led, ar consta in alegerea unui bec cu halogen, care consuma si el mai putina energie electrica decat un bec clasic incandescent, si care lumineaza ceva mai puternic.

Asadar, se pot gasi mai multe solutii de becuri pentru locuinta ta, iar tu iti vei alege becurile in functie de preferinte, insa cu siguranta daca stai sa tii cont de specificatiile fiecarui bec, cu siguranta cea mai buna alegere pentru locuinta ta consta in alegerea becurilor spot led.

0 Shares
You May Also Like