De ce sa alegeti tamplaria PVC?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care urmeaza sa va fie finalizata constructia noii case, cu siguranta trebuie sa va ganditi la alegerea usilor si a ferestrelor potrivite, iar cea mai indicata solutie ar fi sa accesati https://www.aluroller.ro/tamplarie-pvc, pentru a alege tamplaria PVC.

De-asemenea, in cazul in care v-ati cumparat un apartament, iar acesta nu arata asa cum ati dori, iar ferestrele au tamplaria din lemn, si nu sunt ceea ce va doriti, cu siguranta primul pas pe care il veti face, va fi acela de a inlocui usile si ferestrele care au tamplaria din lemn, cu usi si ferestre cu tamplaria din PVC.

De-asemenea, chiar si in cazul in care nu v-ati mutat si nu urmeaza sa va mutati in locuinta noua, daca tamplaria veche din lemn nu va mai multumeste, atunci puteti opta cu incredere pentru tamplaria din pvc.

Ei bine, si pentru ca am tot adus in discutie tamplaria din PVC, cu siguranta trebuie sa aflati si motivele pentru care foarte multa lume renunta la tamplaria din lemn, si alege tamplaria din pvc. Continuati sa cititi pentru a descoperi cateva dintre cele mai importante beneficii ale acestui tip de tamplarie.

Arata foarte bine

Usile si ferestrele cu tamplaria din PVC sunt foarte aspectuoase, si au o constructie mai puternica si mai solida comparativ cu ferestrele traditionale din lemn sau metal. Acestea vin cu o multime de alte beneficii si devin prima alegere a proprietarilor de case, constructori, arhitecti, designeri si decoratori de interior.

Mai putin costisitoare

Ferestrele si usile care au tamplaria din PVC nu sunt atat de scumpe in comparatie cu aluminiul sau lemnul. Intrucat produsul principal utilizat este mai accesibil, costul instalarii acestor usi scade si el.

Costul general de intretinere in cazul acestui tip de tamplarie, este de asemenea, mai mic in comparatie cu cel necesar pentru usile traditionale din lemn, ceea ce face ca acestea sa fie o optiune mai favorabila bugetului.

Ofera izolatie

O usa care are tamplaria din PVC va functiona cu scopul de pastra temperatura camerei la un nivel optim, dat fiind faptul ca ofera proprietati izolatoare termice excelente.

Si, daca ati adaugat si ferestre care au tamparia din PVC, inseamna ca, in timpul verii si al iernii, puteti reduce la minimum utilizarea aparatelor de aer conditionat si a incalzitorilor. Acest lucru contribuie din plin la scaderea facturii la energie electrica, ceea ce reduce din nou costurile totale.

O mai buna securitate

Intotdeauna va exista cineva care va spune ca tamplaria din acest material este mai puternica in comparatie cu lemnul. Instalarea usilor si a ferestrelor cu aceasta tamplarie in casa sau la birou promite sa ofere un nivel suplimentar de securitate. Sistemul de inchidere este de-asemenea mai performant, iar intrarea prin efractie este practic imposibila.

Nu rugineste si nici nu se deformeaza

Despre PVC se spune ca este considerat adecvat, dat fiind faptul ca nu rugineste si deformeaza, si tocmai din acest motiv este folosit in aceasta perioada din abundenta in constructia de structuri.

Metalul va rugini in timp si lemnul va incolti, dar soarele cu razele lui puternice, si ploaia nu afecteaza usile din PVC, cu exceptia faptului ca pot modifica culoarea initiala intr-un anumit grad.

PVC nu este afectat de daunatori

Odata ce termitele ajung in lemn, este foarte dificil daca nu chiar imposibil, sa scapati de ele si, prin urmare, uneori costul presupune schimbarea tuturor usilor si ferestrelor unei case. Acestea pot duce si la pierderea mobilierului. Cu siguranta insa, daca veti alege tamplaria din PVC, nu veti avea probleme de acest fel.

Aspect moderne

Aceste usi si ferestre ofera un aspect modern biroului dvs. si chiar casei voastre. Sunt la moda usile si ferestrele cu acest tip de tamplarie, in ciuda faptului ca gama de culori este restransa. Chiar si in aceste conditii, exista suficiente optiuni pentru a se potrivi intr-un decor modern, minimalist traditional ori fantezist.

Mai usor de intretinut

Dupa cum sustin producatorii de usi si ferestre care au tamplaria din PVC, usile si ferestrele pe care ei le creaza si le scot pe piata, necesita cea mai mica intretinere in comparatie cu restul materialelor disponibile pe piata in zilele noastre.

Nu este nevoie sa chemati tamplarul din cand in cand, ca si in cazul tamplariei din lemn, pentru a avea grija de deformare; si cu siguranta nu este nevoie nici sa apelati la solutiile de combatere a daunatorilor.

Tot ceea de ce aveti nevoie este o carpa de sters praful. Puteti de-asemenea sa utilizati un detergent usor alaturi de  o carpa umeda pentru a indeparta petele incapatanate.

Acestea sunt cateva dintre marile beneficii pe care tamplaria din PVC vi le poate oferi in cazul in care optati pentru usi si ferestre care au aceasta tamplarie. In plus, durata de viata a usilor si a ferestrelor va fi mai mare decat a celor din lemn.

Tinand cont de toate cele mentionate in randurile de mai sus, se poate spune ca fie va mutati in casa noua, fie doriti sa va renovati locuinta, daca inca nu ati trecut la tamplaria din PVC, ar trebui sa faceti acest lucru.

0 Shares
You May Also Like