De-ce-sa-aleg-BIT-Data-Recovery
De ce sa aleg BIT Data Recovery ?

De ce sa aleg BIT Data Recovery ?

0 Shares
0
0
0

De-ce-sa-aleg-BIT-Data-RecoveryHard disk , unitate de calculator , memory card , memory stick , sunt dispositive indispensabile in momentul de fata si cu toti ne-am confruntat cel putin odata cu situatia in care unul dintre acestea se deterioreaza . O astfel de problema are o rezolvare rapida , inlocuim dispozitivul “ bolnav” cu unul nou , poate si mai performant , desigur in functie de buget .

Adevarata problema intervine in situatia in care aceste dispoitive contin date si informati indispensabile ( vorbim aici despre documente , email-uri , prezentari video , poze , liste de clienti etc ). Daca aceste date nu pot fi accesate , sau , in cel mai rau caz , sunt pierdute , consecintele asupra afacerii dumneavoastra pot fi catastrofale .

Intr-o astfel de situatie preocuparea principala trebuie sa fie contractarea unei companii specializate in recuperari date . Nici o alta alegere nu poate fi mai buna decat compania numarul 1 din Romania pe sectorul recuperari de date , BIT Data Recovery . O companie a carei rezultate sunt recunoscute si apreciate de cele mai mari companii petroliere si cele mai importante posturi de televiziune din tara noastra , vorbim aici despre Petrom , Rompetrol , Pro TV si Antena 1 .

O operatiune de recuperare a datelor , operatiune care pentru o companie specializata reprezinta un caz ca oricare altul , se poate transforma intr-o adevarata catastrofa daca este realizata de cunostinte , prieteni , persoane care cred ca stiu totul despre orice .
Multa lume crede ca atunci cand un hard disk prezinta un defect mecanic , adica emite sunete ciudate , cea mai buna solutie de remediere a acestui defect este inlocuirea platanelor . Mare atentie insa , o astfel de operatiune poate sa duca la pierderea iremediabila a datelor de pe acel hdd .

Compania BIT Data Recovery a demonstrat pe baza unor date statistice ca inlocuirea platanelor nu este necesara in peste 90% din cazuri iar in 99 % din cazurile in care platanele au fost extrase , insa nu de o companie specializata , informatiile stocate nu vor mai putea fi recuperate .

O alta idee pe care o auzim frecvent este aceea ca functionarea defectuasa a unui hard este provocata de partea electrica . Partea electrica poate fi inlocuita usor insa poate avea consecinte negative asupra hard disk-ului .

Diagnosticarea corecta a problemei cu care va confruntati este pasul cel mai important catre rezolvarea acesteia , de aceea este recomandat sa apelati la ajutor de specialitate .

BIT Data Recovery ofera diagnosticare gratuita in maxim 24 de ore de la momentul in care hdd-ul dumneavoastra ajunge in service-ul companiei .

Nici o companie nu va poate garanta recuperarea datelor intr-un procent de 100 % indiferent de ce mediu de stocare vorbim . In realitate datele se recupereaza intr-un procent de pana la 90 % din cazuri , insa exista si situatii in care aceasta recuperare este imposibila .

Un alt aspect este acela al confidentialitatii informatiilor , compania noastra a primit foarte multe cuvinte de lauda cu privire la acest aspect din partea tuturor clientilor .

Multi dintre noi suntem tentati sa credem ca daca incredintam aceste date unor necunoscuti confidentialitatea acestora poate fi afectata .

Nu este nici pe departe adevarat deoarece o companie apreciata in domeniu va semna intotdeauna un contract de confidentialitate cu clientul . Incalcarea acestui contract atrage sanctiuni foarte aspre in conformitate cu reglementarile legale in vigoare .

Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile oferite de BIT Data Recovery iar pentru mai multe informatii va rugam sa accesati Recuperaridate.ro .

0 Shares
You May Also Like