De-ce-aplicatii-ai-nevoie-pe-telefon
De ce aplicatii ai nevoie pe telefon?

De ce aplicatii ai nevoie pe telefon?

0 Shares
0
0
0

De-ce-aplicatii-ai-nevoie-pe-telefonDaca in trecut erau doar telefoane clasice, cu butoane, care aveau o singura intrebuintare, si anume aceea de a ne ajuta sa comunicam cu cei dragi aflati la departare, acum odata cu trecerea timpului dar si datorita faptului ca tehnologia a evoluat intr-un mod incredibil, se gasesc pe piata tot felul de telefoane inteligente.

Ei bine, telefoanele din zilele noastre sunt mult mai performante decat cele din trecut pentru ca iti pot permite sa stai conectat la retelele de socializare iar prin intermediul acestor retele, sa si vorbesti si sa ii si vezi pe cei dragi care se afla in strainatate sau in alte orase.

Deci, in momentul in care iti vrei sa iti cumperi un telefon mobil inteligent, trebuie sa ai grija ca dispozitivul pe care il alegi sa fie cat mai performant, pentru a avea o mai mare placere in momentul in care il utilizezi.

Ei bine, daca nu iti permiti un astfel de dispozitiv performant si care in mod evident este de la un producator de top de pe piata, poti sa gasesti si firme mai putin cunoscute care comercializeaza telefoane, insa acestea nu sunt la fel de performante, iar in momentul in care ai instalate mai multe jocuri si aplicatii, dispozitivul incepe sa functioneze mai greu.

De asemenea, poti sa iti cumperi un telefon de la un astfel de producator, si dispozitivul sa se blocheze foarte des in momentul in care ai deschisa o aplicatie, sau cand vrei sa navighezi pe internet.

Chiar daca acesti producatori mai putin cunoscuti incep sa scoata pe piata telefoane care au caracteristici tehnice la fel ca si cele ale brandurilor renumite, tot nu se pot compara, pentru ca le sunt inferioare acelora atat din punct de vedere calitativ, cat si din punctul de vedere al durabilitatii.

Ei bine, si daca tot vrei sa iti cumperi un dispozitiv, si ai ales un model de la un producator de top, as vrea sa iti prezint cateva aplicatii care nu ar trebui sa lipseasca din telefonul tau.

Fara doar si poate, aplicatia cea mai utilizata de catre utilizatorii de smartphone-uri este Facebook-ul, pentru ca ne permite sa stam conectati in permanenta la reteaua de socializare. O alta aplicatie care are legatura cu Facebook-ul este Messenger-ul care ne permite sa comunicam mai usor cu persoanele pe care le avem in lista de prieteni la Facebook.

O alta aplicatie pe care ar trebui sa o ai instalata este Instagram-ul pentru ca aceasta deasemenea iti permite sa stai conectat in permanenta la acea retea de socializare.

In cazul in care mergi in club si auzi o piesa care iti place, poti sa folosesti aplicatia Shazam pentru a descoperi atat interpretul cat si titlul melodiei.

Daca esti pasionat de muzica poti deasemenea sa iti descarci aplicatia Poweramp Music Player care este unul dintre cele mai renumite playere. Aceasta aplicatie are o interfata simpla si este usor de utilizat, dar are si setari care sa te ajute sa iti reglezi sunetul in functie de preferintele tale.

Poti sa iti descarci si aplicatii care sa te ajute sa stii cum va fi starea vremii in urmatoarele ore la tine in oras, sau de ce nu, poti sa descarci aplicatii care sa te ajute sa gasesti mai usor produsele de care ai nevoie.

0 Shares
You May Also Like