De-ce-ai-nevoie-de-un-aparat-de-muls-eficient
De ce ai nevoie de un aparat de muls eficient?

De ce ai nevoie de un aparat de muls eficient?

0 Shares
0
0
0

De-ce-ai-nevoie-de-un-aparat-de-muls-eficientTraim intr-o societate care este in permanenta dezvoltare si in care inovatia a devenit un factor important in ceea ce priveste crearea unui mediu de succes in toate domeniile de activitate.

In ultimii ani, in Romania, un domeniu care are parte de o atentie deosebita este agricultura. Normele europene impun agricultorilor sa detina anumite echipamente specifice care, pe langa faptul ca ne usureaza munca, ne ofera si noua, consumatorilor, produse proaspete si sanatoase.

Au aparut multe pareri pro si contra in ceea ce priveste folosirea unui aparat de muls vaci. Insa, de ce este inovativ si util un astfel de produs? In primul rand pentru ca asigura o buna calitate a laptelui, dar si pentru ca intruneste toate normele impuse de igiena. De asemenea, ajuta fermierul sa obtina o cantitate mai mare de lapte. Rezumandu-ne , in prima faza, doar la efortul fizic al ingrijitorului ne putem da seama ca acesta este practic eliminat, colectarea laptelui facandu-se simultan de la mai multe vaci.

Tehnologiile noi sunt favorabile pentru ca ele asigura o productivitate sporita si sunt benefice atat pentru fermier, pentru vacute cat si, in ultima instanta, pentru noi ca si consumatori finali.

Un aparat de muls vaci eficient nu raneste ugerul chiar si dupa o folosire de lunga durata, daca sunt respectate cu strictete instructiunile de folosire.
Alegerea unui aparat improvizat sau mulsul in gol pot deteriora permanent ugerul si pot crea serioase probleme de sanatate.

Fiind un aliment pe care il consumam zilnic, este foarte important ca laptele sa fie proaspat si sanatos, iar modul de colectare a acestuia sa fie cat mai igienic cu putinta. Ca laptele sa aiba o calitate superioara este esential ca vacuta sa fie sanatoasa.

A trecut, de mult, perioada in care mulsul manual al vacii era o adevarata provocare si bucurie. Daca procesul trebuia repetat la doua sau mai multe vaci devenea anevoios si chiar dureros. Modul traditional in care se mulgeau vacile parea atunci unica solutie de colectare a laptelui. Peste ani, insa, acest lucru a venit impreuna cu un manual de utilizare, cu ajutorul caruia se va putea obtine laptele rapid, de la multe vaci, si va putea oferi posbilitatea dezvoltarii unei afaceri, prospera din mai multe puncte de vedere.

Fermierul din zilele noastre are o responsabilitate foarte mare si din acest motiv, alegerea unui aparat de muls vaci este foarte importanta.
Aceasta decizie trebuie sa tina cont de foarte multe aspecte. Platforma online Proagricol.ro pune la dispozitie o varietate de aparate de muls vacile, iar pe site vei gasi si toate informatiile necesare utilizarii aparaturii.

Este foarte important ca atunci cand te-ai hotarat sa cumperi un aparat de muls vaci, sa gasesti un furnizor care sa te ajute nu numai in procesul de achizitionare, dar si sa iti ofere solutii in cazul in care intampini dificultati. Legatura pe care o creezi cu furnizorul iti ofera un avantaj pe termen lung, pentru ca, pe masura ce apar tehnologii noi, vei fi primul care va beneficia de schimbare.

0 Shares
You May Also Like