Cum-se-fac-reparatiile-la-telefoanele-LG-K8
Cum se fac reparatiile la telefoanele LG K8?

Cum se fac reparatiile la telefoanele LG K8?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-fac-reparatiile-la-telefoanele-LG-K8Smartphone-urile sunt cele mai cautate dispozitive la ora actuala de pe piata, si asta in mod evident datorita faptului ca ele pot sa fie utilizate in foarte multe scopuri.

Aceasta este si motivul pentru care fiecare dintre noi cautam sa ne cumparam doar telefoane care sunt scoase pe piata de catre firmele de top, insa din pacate, de multe ori, nu toata lumea isi permite sa isi cumpere un astfel de dispozitiv.

O idee inteleapta pentru cei care isi doresc un telefon de la un producator renumit, si care sa fie de o calitate superioara, dar care sa nu coste nici foarte multi bani, ar fi aceea de a cauta un model LG K8.

Aceste model a fost lansat pe piata la inceputul anului 2017, si este un dispozitiv care face parte din gama mid-range. Acest model de telefon se remarca deoarece are un design simplu si modern.

Display-ul dispozitivului este unul HD, de tipul IPS LCD, avand o dimensiune de 5.0 inch, iar touchscreen-ul este capacitiv si de 16.000 de culori, iar rezolutia de 720X1280.

In ciuda faptului ca acest model este unul nou aparut pe piata, poate intampina si el tot felul de probleme de functionare, si asta mai ales in cazul in care nu bine intretinut de catre utilizator, iar pentru  remedierea problemelor va fi nevoie ca dispozitivul sa fie dus intr-un service de reparatii LG.

Pentru a te asigura ca telefonul tau nu are probleme in cazul in care il vei scapa pe jos, va fi nevoie sa il echipezi cu o sticla de protectie pentru displav, Corning Gorilla Glass3.

Acest accesoriu trebuie sa il cumperi neaparat, pentru ca desi display-ul telefonului este destul de rezistent, se poate zgaria destul de usor, sau sa se sparga in cazul unui impact.

Husa de protectie este deasemenea un accesoriu pe care ar fi ideal sa il cumperi pentru telefon, si astfel cu siguranta vei scapa de griji daca iti vei scapa telefonul pe jos.

Ei bine, in ciuda faptului ca modelul LG K8 detine caracteristici tehnice impresionante, si acest model se poate defecta destul de rapid in momentul in care intra in contact cu apa sau cu orice alt lichid.

Apa sau celelalte lichide, pot avea un mare impact pe termen lung in ceea ce priveste performantele dispozitivului, iar pentru ca aceste performante sa nu fie afectate, trebuie ca imediat specialistii sa actioneze asupra telefonului.

Se spune ca ar trebui in cazul in care telefonu tau intra in contact cu apa sau cu alte lichide, sa astepti pana se usuca dispozitivul, insa ar fi mai bine sa il duci direct la un service profesionist, pentru ca astfel expertii de acolo actioneaza rapid si eficient asupra telefonului, pentru ca acesta sa poata sa fie utilizat in cel mai scurt timp.

In ceea ce priveste preturile pentru reparatia acestor telefoane, ele difera de la caz la caz, in functie de gravitatea problemei, insa trebuie sa stii ca piesele de schimb pot costa destul de mult, fiind vorba de un telefon nou aparut pe piata.

0 Shares
You May Also Like