Cum-se-alege-o-baterie-externa-potrivita-pentru-telefon
Cum se alege o baterie externa potrivita pentru telefon?

Cum se alege o baterie externa potrivita pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

Cum-se-alege-o-baterie-externa-potrivita-pentru-telefonAtunci cand suntem nemultumiti de performanta acumulatorului cu care este echipat telefonul nostru Samsung, nu inseamna ca trebuie sa ne cumparam un nou telefon. Este mult mai ieftin sa cumparam noi acumulatori Samsung originali.

In cazul in care aveti un program extrem de incarcat si nu reusiti sa va incarcati telefonul la finalul zilei, exista o solutie – baterii externe.

Acestea sunt deosebit de utile atunci cand sunteti plecati in calatorii sau va aflati in locuri lipsite de alimentare electrica. Odata ce telefonul dumneavoastra s-a descarcat, trebuie doar sa conectati bateria externa la telefon, pentru a va putea folosi telefonul pentru o perioada mai lunga de timp.

Pentru a alege o baterie externa, trebuie sa tineti cont de randamentul acesteia, care este de obicei cuprins intre 50-70% din capacitatea specificata. De aceea este bine sa va cumparati o baterie cu o capacitate mai mare decat cea a acumulatorului telefonului.

Daca aveti un numar mai mare de conectori la baterie, veti putea conecta mai multe telefoane in acelasi timp, cat si dispozitive diferite. Pe piata exista baterii externe care ofera porturi USB 2.0, pentru a permite o incarcare mult mai rapida a dispozitivelor.

Un alt aspect de care este bine sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati o baterie externa este portabilitatea. Aceasta este conferita de dimensiunile bateriei, astfel incat daca dispune de dimensiuni si greutate mai mica, este mult mai usor de transportat. Cu toate acestea, daca cautati o baterie cu o capacitate mai mare, va fi mai grea.

Nu trebuie sa uitati de compatibilitatea bateriei cu voltajul si amperajul dispozitivului dumneavoastra, mai ales daca dispuneti de iPhone, iPad sau iPod. Cert este ca o baterie externa va poate ajuta foarte mult pentru a evita neplacerile cauzate de descarcarea rapida a telefonului. In plus, veti scapa si de dependenta de o sursa de alimentare cu energie electrica.

Daca pana la aparitia smartphone-urilor, durata de viata a bateriei nu reprezenta o problema, telefoanele inteligente au schimbat acest lucru. Asa se face ca majoritatea utilizatorilor sunt nevoiti sa isi puna telefonul la incarcat la finalul zilei. O baterie externa va poate ajuta atunci cand nu aveti posibilitate sa va incarcati telefonul.

Daca acumulatorul dumneavoastra nu mai functioneaza, puteti cu usurinta sa cumparati altul. Pe piata exista o gama bogata de acumulatori originali Samsung, impreuna cu acumulatori Nokia, LG, iPhone, BlackBerry sau HTC, printre altele.

Spre exemplu, daca cautati acumulatori originali potriviti telefonului dumneavoastra, puteti accesa site-ul www.accesoriigsm.ro, unde veti gasi numeroase modele. In acest fel telefonul dumneavoastra va fi ca nou, in ceea ce priveste durata de viata a acumulatorului.

Cat despre bateriile externe, acestea sunt extrem de utile si pentru tablete sau alte dispozitive. Astazi sunt un accesoriu necesar, de care nu trebuie sa va lipsiti, mai ales daca folositi foarte mult telefonul inteligent. Asadar, bateriile externe reprezinta o solutie pentru a mentine telefonul incarcat o perioada mai lunga de timp si sunt de un real ajutor atunci cand sunteti in calatorii si nu numai.

0 Shares
You May Also Like