Cum să porți corect broșe damă pentru a nu arăta de modă veche?

Cum să porți corect broșe damă pentru a nu arăta de modă veche?

0 Shares
0
0
0

Multă lume își ațintește privirea pe o broșă de damă. Motivul este simplu și constă dintr-o neînțelegere a modului de a purta broșe damă și ceea ce trebuie combinat cu aceste accesorii.

Dacă nu știi ce reguli trebuie respectate și care ar trebui încălcate, astfel încât imaginea să strălucească în culori noi și, în același timp, să arate modern, ar trebui să înveți regulile generale pentru purtarea unei broșe.

Broșele aparțin unor bijuterii complementare, și cu accent, atrag atenția și sunt aproape întotdeauna centrul vizual al imaginii. Prin urmare, alegerea accesoriului ar trebui abordată în mod responsabil. Există mai multe reguli universale, pe care ar trebui să le respecți pentru a evita greșelile frecvente.

Folosește o singură piesă de accent

 

Broșa este întotdeauna principalul decor al imaginii, restul se estompează în fundal, devin complementar. Această regulă se aplică broșelor de orice dimensiune și design.

Ornamentele complementare sunt produse de bază fără un stil pronunțat, laconice, care nu atrag atenția nejustificat, dimensiuni reduse, nuanțe neutre.

Numărul maxim este de trei. De exemplu, o broșă atașată la reverul unui sacou, poate fi completată cu cercei cu șurub minimalist, un inel și o brățară subțire.

Alege fundalul potrivit

 

Cu cât designul broșei este mai complex, cu atât croiala este mai laconică și cu atât nuanțele vestimentare sunt mai calme. Evită țesăturile cu modele complexe și contrastante, elementele decorative mari (de exemplu, nasturi mari).

Dacă utilizezi o broșă cu pietre, nuanțele incluziunilor ar trebui să se suprapună cu paleta hainelor.

Greutatea produsului și densitatea materialului

 

Dimensiunea broșei, complexitatea execuției și incrustarea cu pietre adaugă greutate produsului. Cu cât decorul este mai greu, cu atât țesătura ar trebui să fie mai densă. De exemplu, o broșă mare fixată pe o bluză subțire de mătase, va trage materialul în jos și va deteriora țesătura.

Stilul și relevanța accesoriului

 

Alege o broșă luând în considerare locul, ocazia și conformitatea cu stilul de îmbrăcăminte și alte accesorii.

Stil clasic / business: broșe damă cu design restrâns, scară acromatică (nuanțe pure calme: alb, gri, bej, negru), model geometric, linii stricte.

Stil romantic: broșe damă cu siluete sofisticate, paletă delicată de nuanțe, modele fanteziste, linii ornamentate, motive florale.

Stil liber: broșe damă cu o paletă largă de culori (de la nuanțe neutre, naturale la luminoase, dinamice), combinații contrastante, utilizarea mai multor materiale.

La ce ​​și pe ce parte este purtată broșa?

 

În urmă cu câțiva ani, răspunsul la întrebare era fără echivoc, pe partea inimii, la 10-15 centimetri sub linia umerilor. Reprezentanții aristocrației și ai familiilor regale până astăzi, poartă aceste bijuterii la fel.

Broșa nu trebuie neapărat să fie una. Creează compoziții interesante din mai multe broșe diferite sau realizate în același stil. Broșele pot fi fixate simetric, într-un singur loc, imitând o singură bijuterie sau în ordine aleatorie.

Pentru toată lumea, eticheta modernă oferă libertate deplină. Dacă ești departe de restricțiile ceremoniale și percepi moda ca un joc distractiv, simte-te liberă să încalci regulile și să cauți soluții non-standard.

În sezonul rece, când eșarfele și mănușile ascund majoritatea bijuteriilor, o broșă pe reverul sacoului te ajută să adaugi varietate imaginii și să ieși din mulțime. Este preferabilă o broșă mare, care nu se va pierde pe fundalul articolelor voluminoase vestimentare.

0 Shares
You May Also Like