Siguranta si protectie cu instalatii de incendiu

0 Shares
0
0
0

Pentru functionarea optima a unei afaceri, obtinerea avizelor si autorizatiilor de prevenire si stingere a incendiilor este urmata de ultimul pas – instalatiile de incendiu. Siguranta celor care activeaza in societatea pe care o detii este asigurata inclusiv de aceste instalatii care pot preveni incendiile, pastrand cladirile si personalul in conditii optime. Ai siguranta si protectie cu instalatii de incendiu!

Instalatiile pentru prevenirea incendiilor, proiectarea si optimizarea rentabilitatii lucrarilor de tipuri diferite au ca scop avizarea PSI. Prevenirea si stingerea incendiilor este vitala in orice societate, atat pentru protectia angajatilor, cat si pentru cladirea in sine.

O lucrare sau o constructie necesita echiparea cu instalatii incendiu si instalatii de semnalizare si stingere a acestora. Se efectueaza in functie de tipul de constructie, de nivelul de vulnerabilitate, de tipul de executie si proiectare, cat si de reglementarile tehnice a constructiei pentru a oferi protectie maxima.

Reglementarile de specialitate sunt si ele la fel de importante pentru instalatiile de incendiu. Acestea pot fi efectuate si in functie de arhitectura cladirii, de marimea acesteia, numarul de persoane, geometria sau destinatia ei. Odata ce s-au stabilit toate acestea, se vor implementa masurile de siguranta necesare.

Instalatiile de semnalizare si stingere a incendiilor trebuie verificate periodic si intretinute adecvat. In caz contrar, este posibila deteriorarea lor si ulterior incapacitatea de a mai fi folosite. Aceste instalatii de incendiu trebuie sa functioneze la parametrii normali conform instructiunilor care au fost stabilite la proiectare.

Siguranta si protectie cu instalatii de incendiu! Compania Antirisk se ocupa cu dotarea tuturor incintelor necesare cu instalatii de semnalizare si stingere in caz de incendiu. Acestea se pot amplasa in spatii culturale, industriale si in locuinte, in functie de zona de risc in care se afla. Instalatiile de semnalizare si stingere a incendiilor presupun stingatoarele si aparatele de stingere corespunzatoare fiecarui tip de cladire.

Alegerea instalatiilor de semnalizare si stingerea incendiilor se face tinand cont de materialele si substantele care se afla in spatiul respectiv. De asemenea, se ia in considerare compatibilitatea instalatiilor cu materialele care pot arde. Pe site-ul antirisk.ro vei putea afla toate detaliile despre amplasarea lor, cat si autorizatiile ISU sau PSI.

Spatiile in care se amplaseaza instalatiile respective necesita si accesoriile de producere a spumei si trecerea apei. Hidrantii de incendiu interior, exterior de inalta tensiune si aparatura pentru verificarea debitelor de retele, instalatii fixe cu apa pulverzanta, sprinklere sau hidrogeneratoare de spuma sunt echipamentele de care are nevoie orice institutie.

Consultantii din cadrul companiei Antirisk se ocupa cu intocmirea si optimizarea proiectelor tehnice pentru avizarea PSI, cat si cu intocmirea listelor d emateriale pentru pregatirea lucrarilor. Apelarea la servicii de calitate va pastra cladirea in siguranta, ferita de incendii cat si de amenzile usturatoare ce pot surveni in urma unui astfel de dezastru. Importanta cladirilor sau a spatiilor din jurul societatii pe care o detii este la fel de mare ca si cladirea ta in sine. Acum ai siguranta si protectie cu instalatii de incendiu!

0 Shares
You May Also Like