Cum-sa_obtii-ea-mai-buna-performanta-de-la-iPhone-ul-tau
Cum-sa_obtii-ea-mai-buna-performanta-de-la-iPhone-ul-tau

Cum sa obtii cea mai buna performanta de la iPhone-ul tau?

0 Shares
0
0
0

 

Cum-sa_obtii-ea-mai-buna-performanta-de-la-iPhone-ul-tauAtunci cand iti cumperi pentru prima data un iPhone sau ultimul model al acestui gadget Apple, ai putea intampina unele dificultati.

Fie ca ai nevoie de accesorii iPhone, fie nu stii cum sa faci setarile necesare, provocarile nu sunt unele usor de depasit, in special daca nu te pricepi foarte bine la tot ceea ce inseamna tehnologie si sisteme de operare pentru smartphone-uri.

Daca ai mai folosit un iPhone si treci la unul mai performant, asa cum sunt variantele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, un prim pas ce trebuie facut tine de recuperarea informatiilor stocate in vechiul tau dispozitiv.

Acest lucru poate fi facut prin intermediul platformelor iTunes si iCloud. Cei care doresc sa isi personalizeze cat mai mult telefonul pot alege sa cumpere accesorii iPhone la preturi adaptate bugetului oricarui utilizator.

Cei care folosesc deja variantele programului de operare iOS 7 si iOS 8 sunt destul de familiarizati cu utilizarea platformei iCloud. In cazul acestor variante ale programului iOS, dispozitivul Apple respectiv creeaza, o data pe zi, o copie de rezerva a informatiilor stocate de utilizator, atunci cand telefonul este blocat.

O asemenea operatiune necesita o conexiune la internet prin Wi-Fi si un spatiu de stocare liber si destul de mare care sa fie disponibil in contul respectiv. Salvarea informatiei dorite se poate face si manual, de catre utilizator, prin intermediul setarilor din telefon. Un nou iPhone achizitionat de catre cineva va parcurge cativa pasi importanti atunci cand este pornit pentru prima data.

Este important ca aceasta configurare sa fie facuta optim, astfel incat toate functiile telefonului (inclusiv cea de localizare, in cazul unui furt) sa fie functionale atunci cand este nevoie de ele. Cei care sunt obisnuiti cu smartphone-uri cu sisteme de operare diferite (Windows Phone, Android, Blackberry) vor gasi asemenea operatiuni putin mai dificile, insa se vor adapta imediat la noul lor gadget Apple.

Ei nu trebuie sa uite ca un iPhone trebuie activat atunci cand este pornit pentru prima data. In aceasta faza, cineva isi poate alege limba de utilizare, tara in care va fi folosit telefonul si pot alege daca sa activeze serviciul de localizare cu ajutorul noului dispozitiv. El este util in special in cazul conectarii la retelele Wi-Fi, acestea fiind localizate astfel.

Apple ofera gratuit o multime de aplicatii impreuna cu noul sistem de operare iOS 8. De asemenea, cei care vor sa achizioneze aplicatii o pot face in Apple Store, acolo unde sunt disponibile mii de aplicatii. Daca un utilizator este obisnuit cu aplicatiile de pe Android, de exemplu, si vrea sa le foloseasca pe un iPhone, este foarte probabil ca el sa gaseasca o varianta similara care sa ii ofere aceleasi functii pentru programul de operare iOS.

Ultima varianta a acestuia, iOS 8, incorporeaza o serie de trasaturi si functii noi care schimba destul de mult experienta de care utilizatorul are parte atunci cand foloseste un iPhone. Schimbarile de interfata aduse de el nu sunt prea multe, insa specialistii Apple au acordat atentie rezolvarii problemelor semnalate in trecut de utilizatori.

0 Shares
You May Also Like