Cum-sa-nu-fiu-inselat-cand-cumpar-o-locuinta-noua
Cum sa nu fiu inselat cand cumpar o locuinta noua?

Cum sa nu fiu inselat cand cumpar o locuinta noua?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-nu-fiu-inselat-cand-cumpar-o-locuinta-nouaIn toate orasele din Romania exista agentii imobiliare. Mai ales in orasele mari, cum e Clujul, exista o multime de agentii care se ocupa de vanzari si inchirieri apartamente in Cluj-Napoca. Insa, nu toate agentiile ofera acelasi grad de seriozitate, nu toate isi trateaza clientii cu acelasi respect.

Cand ai multe agentii care se ocupa de vanzari si inchirieri apartamente in Cluj-Napoca e mult mai greu sa alegi. Trebuie sa tii cont de mai multe aspecte cum ar fi: comisioane, vechimea agentiei, vechimea agentilor, etc. Daca vrei o recomandare in ceea ce priveste judetul Cluj-Napoca, iti recomandam agentia imobiliara REMS. Pentru detalii acceseaza pagina: www.remsimobiliare.ro.

Cand inchiriezi un apartament, riscurile nu sunt atat de mari ca atunci cand il cumperi. Stai cat stai, daca ceva nu-ti convine, pleci si gata. Insa, cand vine vorba de cumpararea unui apartament, lucrurile nu mai sunt la fel de simple.

Apartamentele pe care mergi sa le vezi in general o sa-ti fure ochii. La multe din ele va fi dragoste la prima vedere. Cand vezi un apartament care arata ideal pentru tine e si normal ca entuziasmul sa fie mare. Il vrei si te vezi deja acolo si peste ani. Este insa el exact ceea ce tu cauti?

Daca tocmai ai gasit un apartament care arata foarte bine, e intr-o zona buna si costa mai putin decat ar fi normal, din start trebuie sa-ti pui anumite semne de intrebare. E posibil sa fie suficiente motive pentru care pretul respectivului apartament sa fie mai mic.

Cei care vor sa vanda apartamente, pregatesc imobilele astfel incat sa arate impecabil. E si normal, deoarece altfel sansele de a vinde scad cu mult. Ca si cumparator trebuie sa analizezi bine modul in care arata apartamentul. Nu lasa culorile sa-ti fure ochii. Alege un imobil care iti place cu adevarat si care are calitatea pe care doresti tu sa o aiba.

Sunt lucruri pe care nu le poti sti cand cumperi o locuinta, fapt pentru care oarecum te risti. Insa, orice lucru are riscul sau. De exemplu, nu poti sti niciodata ce vecini ai. Aparent lucrurile pot parea in regula, insa mai apoi e probabil sa nu-ti convina totul. Insa, trebuie sa-ti asumi asta. Nu o sa gasesti prea usor ceva perfect. Mereu va fi o finisare facuta necorespunzator, un vecin care da gauri cu bormasina dimineata la 7, o vecina care sa cu aspiratorul la 2 noaptea sau un adolescent care te scoate din apartament cu muzica la maxim.

Trecand peste aspectele mai putin placute, trebuie sa alegi o locuinta potrivita pentru tine, o locuinta in care sa te simti bine imediat dupa ce intri in ea, o locuinta in care sa te simti acasa. Toate acestea le poti face cu multa rabdare, cu multa incredere si cu specialisti pe masura. Nu te grabi sa cumperi ceva, chiar daca ai nevoie urgent, din moment ce nu e ceea ce iti doresti cu adevarat, deoarece nu e o investitie de cateva zile, ci poate fi o investitie de o viata.

0 Shares
You May Also Like