Cum-sa-inlaturi-o-penalizare-Google-a-siteului
Cum sa inlaturi o penalizare Google a site-ului?

Cum sa inlaturi o penalizare Google a site-ului?

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-inlaturi-o-penalizare-Google-a-siteuluiO prioritate pentru administratorii de site-uri este sa evite penalizarea de catre Google, insa uneori inevitabilul se intampla. Daca va confruntati cu o astfel de situatie si va intrebati cum puteti proceda pentru a remedia situatia, exista cativa pasi ce pot fi urmati.

Astfel, puteti incepe prin a crea o lista cu toate link-urile ce fac trimitere catre site-ul dumneavoastra. Acest lucru este usor de realizat, deoarece este nevoie sa va conectati pe Open Site Explorer, Google Webmaster Tools si sa folositi alte site-uri, precum Ahrefs sau Majestic SEO.

Realizati o lista cu url-urile si ancorele care sunt directionate catre site-ul dumneavoastra si asigurati-va ca aveti mai multe ancore text pe brand decat ancore care nu sunt pe brand. De asemenea, incercati sa inlaturati link-urile, chiar daca este un proces care se realizeaza extrem de anevoios.

Daca cunoasteti parolele forumurilor de pe care au fost adaugate link-urile, atunci va puteti conecta pentru a le elimina, insa daca ati pierdut parolele, este nevoie sa contactati fiecare administrator al forum-urilor in parte, pentru a putea apoi inlatura linkurile ce va creeaza probleme.

Trebuie sa specific ca recomandat ar fi o analiza facuta de o firma profesonista inainte de a incepe inlaturarea linkurilor. Va recomand o discutie despre optimizare seo cu DanBradu.com. Sun tuna dintre cele mai vechi companii de seo din tara!

Daca nu reusiti sa inlaturati linkurile, atunci puteti utiliza Google Disavow, pe care este recomandat sa il uitilizati doar daca este neaparat necesar. Ceea ce va poate ajuta este sa scrieti continut unic de calitate. Fiti siguri ca tot continutul site-ului este unic, actualizat si interesant. Astfel, lucrati la tot ce va nemultumeste de pe site-ul dumneavoastra, pentru a-l imbunatati si a demonstra ca merita sa fie promovat de catre Google.

Extrem de important este sa va utilizati platformele de socializare, pentru a va crea o buna imagine si a va promova site-ul. Atunci cand doriti sa trimiteti o scrisoare de reconsiderare catre Google, aveti grija sa scrieti o scrisoare bine conceputa.

Astfel, Google primeste un numar foarte mare de scrisori de reconsiderare in fiecare saptamana, motiv pentru care, decat sa trimiteti un simplu paragraf, mai bine va petreceti ceva timp, pentru a explica ce ati facut gresit. Cel mai important lucru este sa fiti sinceri, asadar explicati de ce considerati ca ati fost penalizati, cum ati procedat pentru a remedia situatia si cum nu se va repeta greseala.

De asemenea, puteti adauga informatii cu privie la linkurile pe care le-ati inlaturat si informatii cu privire la motivele pentru care meritati sa fiti reclasificati pe o pozitie buna. Bineinteles, cel mai bine este sa nu va puneti in situatia in care trebuie sa va indepartati ancorelele text aduagate gresit. Astfel, este mai bine sa procedati corect si sa utilizati doar tehnicile etice, acceptate de Google pentru indexarea site-ului.

Va puteti utiliza de site-urile de socializare, de continut unic de calitate si de alte strategii de optimizare, precum consolidarea unei reputatii a brandului, care va asigura o pozitie fruntasa in Google pe termen lung. Tehnicile ce asigura o clasificare buna rapida nu fac mai mult decat sa va inrauteasca pozitionarea site-ului, iar apoi veti avea mai mult de munca sa indreptati situatia.

Cu toate acestea, daca ati fost penalizat de Google, exista modalitati prin care puteti indrepta situatia.

0 Shares
You May Also Like