Cum sa alegi o masa de make-up?

Cum sa alegi o masa de make-up?

0 Shares
0
0
0

Exista mai multe lucruri de luat in considerare atunci cand alegi mese make-up. Indiferent daca este vintage sau minimalist-modern, aceasta piesa de mobilier pe care o cumperi nu este doar pentru aspectul sau, ci si pentru utilizarea sa practica si functionala. De aceea, trebuie sa iei in considerare toate caracteristicile sale si cei mai comuni termeni care te vor ajuta sa intelegi pe care sa o alegi si de unde sa o cumperi.

Unde gasesti mese de make-up?

Deoarece nu este atat de obisnuit sa o cumperi dintr-un magazin de mobila care vinde mobilier de marca pentru bucatarie, sufragerie sau dormitor, cel mai bun loc – daca nu doresti sa mergi la un tamplar – sunt vanzarile online. De fapt, poti conta pe o gama larga de modele, chiar si la un pret mai mic.

Cu toate acestea, este recomandabil sa eviti achizitionarea de mobilier la preturi mici, pentru a evita utilizarea unor materiale mediocre si nu foarte robuste. Daca in ciuda lucrurilor pe care le poti invata cu acest articol, esti inca nehotarat cu privire la ce sa faci, te poti baza intotdeauna pe recenziile si opiniile celor care au achizitionat deja modelele pe care le iubesti cel mai mult.

Stil

Exista mai multe variante ale meselor de make-up. De la antichitate la retro, inclusiv vintage, arta moderna, vei gasi totul. In ciuda multor variatii, exista trei stiluri predominante pentru mese care pot fi gasite pe piata. Este un stil clasic in toate formele sale, de la baroc si rococo la imperiu si victorian, rustic si sic si stil modern si avangardist.

Culoare

Daca te uiti la diferitele oferte, vei observa ca majoritatea meselor de machiaj vin in alb. Aceasta culoare se potriveste cu aproape orice stil de viata si diferite culori ale peretilor.

Chiar daca unii o considera monotona, trebuie sa iti imaginezi masa impanzita de toate accesoriile colorate care vor fi asezate pe ea.

Daca iti plac culorile stralucitoare sau aspectul lemnului, verifica-le pe cele pe care le poti gasi in pietele de vechituri, unde au mese vechi de machiaj din anii 60 – 80 care nu sunt vopsite in alb.

Dimensiuni

Mesele de machiaj au dimensiuni mai mult sau mai putin standard, pentru a ocupa doar un colt al camerei tale: cele cu oglinzi au aproximativ 130 pana la 140 cm inaltime si 75 cm pana la 1 m latime (poti gasi si mai mari, desigur).

Scaunele corespunzatoare trebuie sa fie la aproximativ 45 cm de podea. Desigur, exista si produse personalizate care nu respecta standardul. In plus, spatiul de stocare joaca un rol important in acest sens. Cu cat doresti sa stochezi mai multe accesorii, cu atat este mai importanta dimensiunea mesei pentru tine.

Seturi complementare

Doua parti importante ale mesei de machiaj sunt scaunul si oglinda. Te rugam sa retii ca nu toti producatorii le furnizeaza. Daca trebuie sa le cumperi separat, ia intotdeauna in considerare stilul de baza al mobilierului pentru a obtine un ansamblu echilibrat si armonios.

0 Shares
You May Also Like