Cum-sa-alegeti-fusta-perfecta-pentru-corpul-dumneavoastra

Cum sa alegeti fusta perfecta pentru corpul dumneavoastra

0 Shares
0
0
0

Cum-sa-alegeti-fusta-perfecta-pentru-corpul-dumneavoastraAtunci cand merge la shopping, niciunei femeie nu ar trebui sa-i lipseasca de pe lista de cumparaturi sintagma magazin fuste. Fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba o gama variata de articole vestimentare, iar fustele nu trebuie sa lipseasca. Prin urmare un drum la un magazin de fuste nu strica niciodata.

Nu aveti starea de spirit necesara sa purtati o rochie astazi? Atunci nu uitati de minunata lume a fustelor! Perfecta pentru imbracarea unei altfel de tinute, insa care este stilul care ti se potriveste corpului tau minunat? Exista atat de multe stiluri diferite incat, uneori, poate fi foarte greu de stiut pe care sa il alegi.

Acest lucru este deosebit de relevant in cazul in care trebuie sa cumperi o fusta veche, neagra si simpla pentru locul de munca si te confrunti cu o gama larga de “cosmaruri” de poliester, alegand-o pe prima care iti vine la mana, doar ca sa scapi de acest chin.

Nu dispera insa! Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti foarte bine in oglinda si sa ai putina logica, si atunci iti vei completa garderoba cu mai multe fuste de cat ai fi crezut vreodata.

Pasi de urmat

1. Identifica diferitele tipuri de fuste disponibile.

Exista atat de multe alegeri pe care le puteti face si este bine de stiut formele de baza, asta daca nu sunteti deja cunoscatori. Urmatoarele sunt tipuri de fuste standard din care deriva celelalte variatii:

Fusta de tip “scolarita” – este o fusta foarte scurta, adeseori cu pliuri si care poate fi folosita la practicarea diferitelor sporturi.
Fusta de tip “mini” si “micro-mini” – sunt fustele scurte.
Fusta de tip “balon” – este acel tip de fusta care se umfla la tiv precum un balon.
Fusta de tip “creion” – este acel tip de fusta subtire si foarte stransa pe corp.
Fusta de tip “flip” – este acea fusta fixata bine pe talie si care se evazeaza in jurul liniei tivului.
Fusta de tip “linie A” – este ca forma destul de asemanatoare cu litera A si poate avea orice lungime.
Fusta de tip “batista” – tinde sa stea in lungimi graduale ale tivului, cu o taietura de tiv diagonala.
Fusta de tip “coada de peste” – talie subtire, ondulata in jurul soldurilor, ingusta in jurul genunchilor, evazata la calcaie precum o coada de sirena.
Fusta de tip “taranesc” – ondulata, larga, fusta de tip stratificat, de obicei, de trei sferturi lungime.

2. Alege o fusta in concordanta cu tipul tau de silueta.

Iata cateva tipuri de forme ale corpului dupa care sunt croite fustele (pot exista anumite variatii in ceea ce priveste formele corpului, aceasta prezentare fiind una standard):

Silueta scurta – cele mai bune fuste pentru siluetele scurte sunt fustele conice drepte si fustele de tip “linie A”, evitati insa tipurile rigide pentru ca va pot face sa aratati ghemuita, indesata.

Talia groasa – Daca aveti o talie groasa, purtati fuste care sa atraga atentia asupra picioarelor si nu asupra taliei. Purtati fuste lungi si pline sau fuste scurte. Evitati fustele care au inflorituri in jurul mijlocului pentru ca acestea vor atrage atentia asupra taliei.

Pentru a viziona o gama variata de fuste potrivite pentru orice silueta accesati http://www.fashionagenda.ro/fuste .

0 Shares
You May Also Like