Cum-organizam-o-nunta_-alegerea-fotografului
Cum organizam o nunta – alegerea fotografului

Cum organizam o nunta – alegerea fotografului

0 Shares
0
0
0

Cum-organizam-o-nunta_-alegerea-fotografuluiMuzica reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment precum nunta. De aceea, anagajarea diferitilor artisti de formatii de nunta nu este intotdeauna o sarcina usoara.

Astfel de artisti formatii nunta pot fi gasiti in band-ul muzical al lui Mihai Dinescu, despre care puteti afla mai multe informatii pe www.mihaidinescu.ro.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre cum putem alege fotograful pentru nunta.Fotografiile de nunta sunt cele care pastreaza pentru eternitate maretia si magia zilei evenimentului atat de mult asteptat.

Video-ul de nunta, pe de alta parte, tinde sa capteze acele momente pretioase si adesea spontane care sfideaza limitele fotografiei. Trebuie sa va faceti timp sa selectati atent atat fotograful cat si cameramanul care se vor ocupa de fotografierea, respectiv de filmarea evenimentului. Nu trebuie sa uitati ca acestia sunt oamenii responsabili de inregistrarea amintirilor voastre pretioase.

Fotografiile

Uimitor sau nu, cuplul poate planifica, se poate delecta si poate deveni chiar obsesiv in privinta zilei in care va avea loc nunta, pentru aproximativ 12 luni, dupa care – puf! – totul s-a termintat inainte ca acestia sa-si dea seama.

Chiar daca oaspetii vor aprecia fiecare efort realizat pentru a face din aceasta zi una memorabila, va puteti afla in situatia de a nu fi in stare sa va amintiti meniul, ca sa nu mai vorbim de tradafirii albi de la sfarsitul culoarului. Pentru astfel de motive si inca un milion pe langa acestea, fotograful va deveni, la 5 ani de la aceasta minunata zi, sa zicem, una dintre cele mai importante persoane care a participat la ceremonie si receptie.

Alegerea fotografului

Pentru acest lucru trebuie sa va faceti temele. Cereti cuplurilor recent casatorite recomandari in aceasta privinta. Faceti-va timp sa studiati portofoliul complet al unui fotograf. Cautati sa vedeti calitatile tehnice ale acestuia, fotografiile clare si luminoase.

Studiati atent fetele mirilor: a fost fotograful in stare sa capteze acel moment in care ochii miresei exprimau dragostea din inima si nu fluturii din stomac? Au aceste fotografii acel sentiment sincer de fericire sau sunt pur si simplu plate si neinsufletite?

Foloseste fotograful imagini multiple, cadre divizate sau alte tehnici creative? Acestea sunt intrebari importante pe care trebuie sa le puneti atunci cand organizati interviurile cu fotografii candidati, pe langa cele cu privire la comisionul pe care acestia il cer, costurile suplimentare potentiale, tinuta acestora si numarul asistentilor folositi.

Exista, de asemenea, modalitati clare care fac din cautarea unui fotograf o sarcina mai usoara. De exemplu, ati putea sa:

–    Incepeti devreme. Cei mai buni fotografi sunt anagajati cu cateva luni in avans. Din moment ce doriti sa intervievati si evaluati mai multi fotografi pentru a face alegerea potrivita, este bine sa incepeti aceasta sarcina cat mai repede.
–    Cereti albumele de nunta ale prietenilor si rudelor. Recomandarile sunt bune, insa vizualizarea muncii fotografului este si mai buna.
–    Participati la targuri de nunti. Fotografii au si ei cabine la astfel de evenimente. Puteti urmari aici portofolii, va puteti aproviziona cu carti de vizita si puteti verifica datele la care acestia sunt disponibili.

Pentru mai multe detalii cu privire la artistii din trupa lui Mihai Dinescu accesati MihaiDinescu.ro.

0 Shares
You May Also Like