Cum-ne-putem-promova-afacerea-folosind-mediul-online
Cum ne putem promova afacerea folosind mediul online?

Cum ne putem promova afacerea folosind mediul online?

0 Shares
0
0
0

Cum-ne-putem-promova-afacerea-folosind-mediul-onlineDaca avem o firma destul de mare si un buget pe masura, atunci modalitatile de promovare a afacerii noastre sunt destul de numeroase, insa, ce ne facem atunci cand dispunem de un buget redus?

In cazul acesta, exista o varietate destul de mare de noi modalitati de promovare pe care le putem folosi cu ajutorul internetului. Majoritatea firmelor, mai mari sau mai mici, care isi doresc sa aiba succes (si cine nu isi doreste?) cunosc faptul ca utilizarea internetului pentru promovare este indispensabila.

Care ar fi principalele modalitati sau cele mai importante unelte care pot ajuta la promovarea unei afaceri in mediul online? O prima metoda utilizata inca de la aparitia internetului este crearea propriului site. Acesta poate fi realizat de catre cel care are afacerea, contra unei sume platita lunar unui site care ofera si gazduire sau se poate apela la un specialist care va aduce un plus de calitate.

Ceea ce este important la aceste siteuri este ca acestea sa fie usor de navigat si sa prezinte informatii interesante si utile care sa atraga eventualul client. Un alt aspect important de care trebuie sa tinem seama se refera la optimizarea siteului in motoarele de cautare, aspect pe care il vom discuta pe larg spre final.

De asemenea, o alta modalitate de promovare a afacerii noastre ar putea fi reprezentata de asa-numitul “pay per click advertising”. Ce presupune acest concept? Acest concept presupune un tip de reclama online pentru care trebuie sa platesti doar daca pe aceasta se da click. Poate ca nu este cea mai optima modalitate de promovare, insa, multe dintre siteuri supravietuiesc sau chiar cresc in mediul online cu ajutorul acesteia.

Cea de-a treia modalitate pe care o putem folosi pentru a ne promova afacerea este folosirea siteului YouTube. Aceasta este, poate, una dintre cele mai populare si creative modalitati de a oferi mai multa informatie despre afacerea ta folosind clipuri video.

De asemenea, participarea activa pe forumuri si bloguri poate reprezenta un alt mod de promovare a produselor si serviciilor oferite de firma dumneavoastra. Acest lucru poate fi facut de cele mai multe ori pe gratis.

Ultima, dar nu cea din urma modalitate de a-ti promova afacerea este aceea de a-ti face o pagina pe facebook, asta daca nu ai facut-o deja. Si acum ca tot veni vorba de facebook si pentru ca am mentionat la inceput despre optimizare trebuie sa prezentam poate cea mai puternica unealta prin care se poate face orice fel de promovare.

Aceasta se numeste DB Poster (DanBradu Poster) si reprezinta rezultatul unei cercetari asidue a specialistilor http://danbradu.com , cercetare care a durat mai bine de sase luni si care ofera rezultate cel putin surprinzatoare. Aceast program reprezinta o unealta extrem de puternica intrucat putem spune ca inglobeaza unele dintre modalitatile prezentate mai sus (foloseste facebook-ul ca site, deci nu mai este nevoie sa va creati unul; puteti oricand crea reclame fara niciun cost si totodata puteti distribui diverse mesaje prin care sa va promovati produsele si serviciile). Acest program foloseste facebook-ul, in special grupurile de pe acest site prin intermediul carora puteti gasi nisa care va intereseaza pentru a va promova afacerea.

Pentru mai multe detalii despre cum functioneaza acest soft si ce beneficii aduce vizitati http://danbradu.com/reclama-gratuita-pe-facebook-cu-db-poster/.

Alte stiri actuale :

1. Ce alegeti,o afacere online sau offline?
2. Cele mai vizitate siteuri din lume
3. Cum poti avea succes online?
4. 5 Points to Remember About Mobile SEO
5. From Old School to New School: SEO in Transition
6. SEO, Social Media And Digital Marketing–Don’t Be A Dinosaur

0 Shares
You May Also Like