W020130620015619232982
Cum ne alegem un frigider nou?

Cum ne alegem un frigider nou?

0 Shares
0
0
0

W020130620015619232982Frigiderul este unul din cele mai importante electrocasnice dintr-o bucatarie.

Este un aparat practic si in acelasi timp o investitie pe termen lung, inainte sa cumperi un frigider trebuie sa fii bine informat cu privire la caracteristicile frigiderele disponibile si diferite modele de frigidere disponibile.

Cu totii avem nevoie de un frigider, stilul nostru de viata nu poate functiona fara un mod de a pastra pe termen lung sau scurt hrana.

Fiecare frigider in parte are avantaje si dezavantaje, care depind si de persoane il foloseste, pentru o familie mare un frigider micut prezinta dezavantaje mari, insa pentru o singura persoana chiar opusul. Mai multe modele de frigidere gasesti in Brasov la Selgros.

Frigiderul pe care il doresti poti sa il selectezi dupa design, culoare, dimensiune, consum si dupa tip. In continuare am sa prezint mai multe tipuri de frigidere:

– frigidere cu congelatorul sus, cele mai comune si cele mai ieftine frigidere. Spatiul interior este destul de mare, congelatorul ocupand o treime din spatiu. Acest tip de frigider insa are nevoie de spatiu destul de mare pentru ca usa se sa poata deschide complet.

– frigidere cu congelatorul jos, acelasi design ca si varianta de mai sus, insa cu congelatorul jos. Pentru acest tip de frigider nu trebuie sa te apleci ca sa ajungi la sectiunea pentru legume. Au nevoie de acelasi spatiu pentru instalare.

– frigidere “paralele”, aici partea de refrigerare si congelatorul sunt paralele. Fiecare compartiment are o usa ce se deschide de la mijlocul frigiderului. Are un design accesibil in privinta spatiului necesar, este ideal pentru bucatarii mai mici.

– frigidere cu “usa franceza”, acest tip de frigider combina modelul de mai sus, cu usile paralele impreuna cu un congelator jos. Aici ai rafturi mari in ambele parti, deci loc pentru orice de la platouri la pizza.

Cand alegi un nou frigider ia in considerare toti factorii esentiali, pe termen lung, spatiu de stocare, tip, consum, design, etc., ia in vedere si planurile tale de viitor, un frigider este o investitie pe termen lung.

Selgros Brasov
Produse alimentare si nealimentare
Calea Bucure?ti nr. 231 Bra?ov,
500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199

0 Shares
You May Also Like