Cum alegi o baterie externa pentru smartphone?

Cum alegi o baterie externa pentru smartphone?

0 Shares
0
0
0

Datorita faptului ca telefonul mobil nu mai este de mult timp o optiune sau un moft, ci este o necesitate, este evident faptul ca fiecare dintre noi ne dorim sa putem folosi dispozitivul de fiecare data cand ne dorim, chiar si atunci cand suntem pe drumuri.

Indiferent ca folosim telefonul pentru a tine legatura cu cei dragi, sau ca il folosim pentru a ne verifica e-mail-urile sau pentru a sta conectati la retelele de socializare, cu siguranta avem nevoie ca telefonul sa fie mereu incarcat.

Ei bine, pentru asta, va trebui sa ne indreptam atentia spre unul dintre cele mai utile accesorii telefoane, iar aici cu siguranta facem referire la o baterie externa pentru telefon.

Acest accesoriu smartphone poate sa fie folosit oricand si oriunde, asa ca in situatia in care ramanem fara baterie la telefon, bateria externa este cea care ne salveaza, in conditiile in care nu avem acces la o sursa de energie electrica, sau in conditiile in care nu avem asupra noastra un incarcator smartphone.

Alegerea unui asemenea accesoriu insa, este destul de dificila, pentru ca trebuie tinut cont de mai multe aspecte foarte importante, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza in articolul acesta.

In primul rand, in conditiile in care intentionezi sa iti cumperi o baterie externa pentru smartphone, trebuie sa iti indrepti atentia spre acea baterie care are cele mai mari perforante, iar performantele unui acumulator extern sunt determinate atat de capacitatea bateriei cat si de intensitatea curentului de iesire.

Capacitatea bateriei se masoara im miliamperi, iar cu cat capacitatea este mai mare, cu atat bateria este mai buna. Daca iti vei alege de exemplu o baterie externa care sa aiba o capacitate de 7000 de mAh, atunci in mod evident iti vei putea incarca de 2-3 ori telefonul.

Tocmai de aceea este indicat sa iti alegi o baterie externa care sa aiba o capacitate dubla sau chiar si tripla fata de capacitatea bateriei telefonului.

Va trebui deasemenea ca atunci cand iti indrepti atentia spre o baterie externa, sa tii cont si de modul de incarcare al acesteia, iar aici trebuie mentionat faptul ca exista baterii extern care se incarca printr-un cablu USB, exista baterii externe care se incarca de la priza, baterii externe care au incorporat un stecher asa ca trebuie doar conectate la priza, dar mai sunt si baterii externe ce se incarca cu energie solara.

Compatibilitatea este un alt criteriu de care trebuie sa tii cont daca iti cumperi un astfel de accesoriu smartphone, pentru ca bateria trebuie sa fie compatibila cu telefonul tau.

Apoi, va trebui sa tii cont si de portabilitate, iar aici trebuie sa iti indrepti atentia spre o baterie externa care sa fie cat mai usoara, pentru a putea fi cat mai usor de transportat.

Asadar, dupa cum se poate observa, o baterie externa este foarte importanta pentru ca te ajuta sa iti incarci telefonul atunci cand nu ai acces la o sursa de energie electrica, insa pentru a face alegerea cea mai buna, va trebui sa tii cont de anumite aspecte.

0 Shares
You May Also Like