Cum alegi flori pentru fiecare ocazie?

0 Shares
0
0
0

O floare pentru o ocazie speciala este narcisa. Ele infloresc continuu  primavara devreme si simbolizeaza adevarul si iertarea. Cu toate acestea, daca aveti nevoie sa va cereti scuze cuiva, margareta este dovada perfecta a intentiilor dvs. Narcisele pot fi folosite cu succes si in articole nunta.

Dalia este o alta alegere interesanta, deoarece are o varietate de semnificatii. Un cadou cu un buchet de dalii sau dalii cu alte flori poate prezenta schimbare, unicitate sau entuziasm.

“Corsajele traditionale cu spray pulverizat sunt un hit pentru nunti”, spune specialistul Utheim. “Ele vin intr-o varietate de culori”. Acest lucru le face o buna optiune pentru potrivirea cu rochia fetei.

Un buchet floral atent realizat face cadoul perfect pentru ziua de nastere. Orice floare este potrivita pentru zilele de nastere, inclusiv trandafiri, garoafe si orhidee.

O alta floare populara de ziua de nastere este margareta care simbolizeaza inocenta si modestia. Daca vrei sa-i dai flori prietenei pentru ziua ei de nastere, margareta ​​poate fi o alegere buna.

Multe femei tinere se bucura inca de scoaterea petalelor de pe floare in timp ce spun: “El ma iubeste, nu ma iubeste”. Ultima petala care a fost smulsa ofera rezultatul sentimentelor lui.

Cele mai bune buchete de ziua de nastere sunt alese pe baza florilor preferate ale destinatarului sau a celor care simbolizeaza un aspect al relatiei.

Iata cateva flori si ce simbolizeaza:

  • Garoafa roz – recunostinta
  • Carnation alb – amintire
  • Crizanteme – partajare
  • Nu ma uita – tine-ma minte pentru totdeauna
  • Gardenia – bucurie
  • Geranium – confort
  • Jasmine – gratie si eleganta
  • Trandafir galben – prietenie

Ziua Mamei

Alegerea unei flori pentru Ziua Mamei este simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti una pe care stiti ca o prefera. Daca ii plac toate tipurile, luati un buchet de primavara cu o varietate de culori si soiuri.

Garoafele sunt intotdeauna o alegere buna daca nu sunteti sigur ce ii place. Ele sunt o expresie excelenta a iubirii si a admiratiei. S-ar putea sa-i dati un buchet de garoafe in culoarea ei preferata.

Craciun

Daca sunteti invitat  acasa pentru o petrecere de vacanta, nu uitati sa aduceti un cadou. Majoritatea gazdelor apreciaza un buchet de flori sau o poinsettia vie. Puteti gasi poinsettia intr-o varietate de culori, inclusiv rosu, alb, galben sau verde, cu rosu fiind cel mai frecvent si mai popular.

Alte flori populare pentru sezonul de vacanta includ iarna iasomie, amaryllis, narcis si iris. Luati in considerare combinarea mai multor persoane pentru un buchet festiv sau pentru a face o declaratie cu o singura tulpina. Puteti chiar sa doriti sa adaugati o floare netraditionala buchetului dvs. de vacanta pentru a il face mai unic.

Simpatia si florile funerare

Intrebati intotdeauna familia decedatului spune daca prefera flori sau o donatie caritabila. Daca accepta flori, selectati ceva potrivit care poate fi vazut in timpul serviciului funerar, trimiteti acasa dupa aceea sau ulterior plasati pe mormant. Indiferent de tipul de flori pe care il alegeti, includeti intotdeauna o simpla carte simpla cu aranjamentul.

0 Shares
You May Also Like