Comparatie-intre-vapori-si-fum-de-tigara
Comparatie intre vapori si fum de tigara

Comparatie intre vapori si fum de tigara

0 Shares
0
0
0

Comparatie-intre-vapori-si-fum-de-tigaraDe multe ori se pune problema riscurilor pe care prezenta vaporilor degajati de tigara electronica le pot avea pentru nefumatorii ce se afla in apropierea lor.

Tigarile electronice au castigat destul de multa atentie recent ca alternativa la a fuma tutun, dar anumite incertitudini asupra impactului lor asupra sanatatii celor din jur si a calitatii aerului au avut ca rezultat interzicerea abuziva a folosirii lor la interior. Pentru a clarifica impactul pe care il are folosirea tigarilor electronice, o serie de studii au comparat e-cig cu tigarile traditionale pe baza de tutun.

Studiul a utilizat 4 lichide cu concentratie mare de nicotina pentru a fi vaporizate in atmosfera si a se evalua impactul lor, comparativ cu efectele fumului de tigara. Rezultatele analizelor au pus in evidenta faptul ca vaporii nu prezinta niciun risc de natura cancerigena pentru oameni, spre deosebire de tutunul ars care poate avea efecte extrem de daunatoare.

Concluzia care deriva de aici este extrem de simpla: riscurile pe care tigara electronica le-ar putea aduce, indiferent de lichidul ales, sunt extrem de mici, ba chiar nesemnificative. Din aceste motive tigara electronica este ajutorul perfect pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat. Ea reproduce perfect actul fumatului, poate avea chiar acelasi gust, dar nu contine niciuna dintre toxinele atat de daunatoare organismului uman pentru simplul fapt ca functionarea ei nu se bazeaza pe ardere.

Lichidele aduc intreaga activitate la un nou nivel pentru ca desi ofera optiunea aromelor de tutun, aduc si noutati absolute precum aromele proaspete de fructe, vanilie sau mentol care in cazul tigarilor de tutun sunt intotdeauna alterate din cauza fumului si nu pot fi savurate corespunzator.

Dupa ce vapati, probabilitatea de a reveni la fumatul de tigari conventionale este extrem de mica, daca nu chiar nula.

Comparativ gustul si rafinamentul aromelor pe care le veti primi vapand dintr-o tigara electronica le veti considera mai degraba cu mult mai atragatoare decat cel al tutunului ars, iar o revenire, chiar si intamplatoare la o tigara analoga ar putea sa va creeze un disconfort demn de luat in seama.

Va puteti convinge foarte usor de acest lucru vizitand un showroom Vapers-One si testand modelele de tigari originale Joyetech impreuna cu toata gama de lichide puse la dispozitie. Pentru un novice in ale e-fumatului, experienta va avea un impact atat de puternic incat cu siguranta veti pleca acasa cu un kit de e-cig completat de cateva lichide preferate.

Vapers-One este locatia ideala pentru tot ce tine de e-fumat, indiferent daca alegeti magazinul online, sau un magazin bucuresti. Aici veti gasi toate accesoriile de care aveti nevoie impreuna cu recomandari care va ajuta sa obtineti maximum de satisfactie de pe urma e-fumatului. Nici ofertele nu stau prea departe de magazin pentru ca sunt mai mereu prezente in lista cu produse, beneficiind de reduceri pentru a va completa stocul de piese de schimb si lichide fiind mereu pregatiti chiar si pentru deplasari mai lungi.

0 Shares
You May Also Like