cipru-interzice-pariurile-online
Cipru interzice pariurile online

Companiile de pariuri au facut plangere la Uniunea Europeana

0 Shares
0
0
0

cipru-interzice-pariurile-onlineCompania de pariuri sportive online Betfair a facut plangere la Uniunea Europeana in legatura cu noua lege a jocurilor online care poate duce la inchiderea afacerilor de tip ‘exchange betting’ in Cipru

Orice banare a unui pariu de tip exchange intre doi sau mai multi jucatori constituie discriminare si incalca legile Uniunii europene, spune comunicatul remis astazi de catre compania britanica Betfair catre Comisia Europeana.

” Am cerut Comisiei Europene sa analizeze problema si in special incalcarea acestor drepturi de catre autoritatile cipriote. “, a declarat Martin Cruddance , seful Departamentului de legislatie de la Betfair.com.

“Actuala lege din Cipru incalca principiile pietei libere in Europa iar noi ne aratam nerabdatori sa conlucram cu Comisia Europeana si autoritatile cipriote pentru a putea sa aducem catre clientii nostri din Cipru serviciile noastre online.” a mai declarat acesta.

Autoritatile din Cipru au impus aceasta lege in luna iulie cu scopul declarat de a limita spalarile de bani si meciurile trucate care se fac prin intermediul pariurilor de tip ” exchange betting”.

Compania Betfair spune ca aceste temeri sunt defaimatoare si nu au nici un temei real, “ei nu au reusit sa probeze sub nici o forma teama lor vis-a-vis de spalarile de bani prin intermediul pariurilor de tip exchange”, spun reprezentantii Betfair.

Pana la aceasta data compania Betfair a ramas singura companie implicata in colaborare cu autoritatile cipriote si Asociatia de fotbal din Cipru vis-a-vis de asa zisele meciuri trucate sau suspecte. “Betfair este o companie transparenta si responsabila fata de clientii ei, cu un record in materie de colaborari cu guvernele din orice tara in cazul suspiciunilor legate de meciuri trucate.”, a mai spus Cruddance.

Aceeasi lege promulgata pe data de 6 iulie a.c, interzice tranzactiile cash, inca un motiv de plangere formulat de catre Betfair , precum si cazinourile online cu jocuri de tip ruleta.

Cu toate acestea in tara noastra lucrurile decurg normal si puteti urmari in timp real rezultate scoruri live, precum si cotele pariurilor dumneavoastra pe mai multe siteuri de profil.

 

 

 

0 Shares
You May Also Like