Cine-iti-construieste-casa
Cine iti construieste casa?

Cine iti construieste casa?

0 Shares
0
0
0

Cine-iti-construieste-casaCu siguranta cele mai multe cupluri care au ales sa se castaoreasca si sa formeze o familie, odata ce au facut acest pas, isi vor dori sa locuiasca singuri, iar acest lucru este ceva normal, pentru ca fiecare familie ar trebui sa locuiasca singura, nu cu parintii unuia sau a altuia.

Deci, in mod evident au existat si inainte discutii despre ceea ce si-ar dori fiecare partener, daca ar fi mai bine sa locuiasca la casa sau la bloc, iar in urma acestor discutii, si in mod evident, si in functie de suma de bani de care dispun, se vor decide daca isi vor cumpara un apartament, sau vor opta pentru o casa.

Vor fi o multime de avantaje si dezavantaje atat in ceea ce priveste traiul la casa, cat si in ceea ce priveste traiul la bloc, astfel ca aceasta decizie trebuie luata dupa ce ambii parteneri se gandesc si se sfatuiesc mai mult timp.

Cei care aleg sa locuiasca la bloc, in mod evident vor scapa de gandul ca au o curte, si ca aceasta trebuie mentinuta curata, plus ca trebuie ca pe langa casa sa isi mai construiasca un trotuar, sau sa isi paveze curtea, astfel ca acesta poate sa fie pentru ei un avantaj, pentru ca acei bani ii vor putea economisi.

Ca si un alt avantaj se poate mentiona faptul ca nu mai trebuie sa astepti ca blocul sa fie construit, pentru ca in momentul in care vei cumpara apartamentul, te vei putea muta de indata.

Ei bine, un mare dezavantaj insa este acela ca toate zgomotele care au loc in apartamentele vecine se vor auzi in casa lor, iar de multe ori acest lucru nu este tocmai unul placut, mai ales in timpul programului de liniste.

Un alt mare dezavantaj este acela ca daca vei alege sa locuiesti la bloc, odata si odata tot vei avea mai multe lucruri pe care nu le vei putea tine in casa, iar la bloc cu siguranta nu prea ai unde sa le depozitezi, motiv pentru care va trebui sa gasesti o alta solutie.

Chiar si in ceea ce priveste locul de parcare poate sa fie o problema, pentru ca la bloc va trebui sa iti cauti un loc de parcare, pe cand la casa iti poti tine masina in curte sau in garaj.

Ei bine, se pare ca solutia cea mai buna ar fi tot alegerea unei case, pentru ca este mult mai confortabila decat un apartament, iar pe langa casa iti vei putea construi un garaj, sau o alta incapere in care sa iti depozitezi sculele sau alte obiecte.

Cu siguranta si curtea o vei putea amenaja dupa bunul plac, astfel ca o vei putea pava, sau vei putea semana gazon, ori vei putea sa plantezi flori, pe cand la bloc nu te vei putea bucura de aceste privilegii.

Ei bine, intrebarea este daca alegi o casa gata construita sau daca alegi sa apelezi la o firma care se ocupa de constructii case, si iti vei construi o casa pentru tine si pentru partenera ta de la zero.

Inainte de a lua o astfel de decizie, o analiza a caselor gata construite nu ar strica, pentru ca s-ar putea sa gasiti o multime de case care sa aiba preturi avantajoase.

0 Shares
You May Also Like