Cele mai importante 5 aspecte legate de semnificatia unei structuri pentru site-ul tau e-commerce

Cele mai importante 5 aspecte legate de semnificatia unei structuri pentru site-ul tau e-commerce

0 Shares
0
0
0

Structura unui site este importanta pentru tine si pentru clientii tai. Google va acorda un punctaj mai mare unui site bine structurat, usor de folosit, in care informatiile curg logic. Astfel, tu vei capata mai multi clienti si vei avea vanzari mai mari.

Structura unui site e-commerce trebuie sa tina cont de anumite elemente definitorii. De aceea este bine sa apelezi la ajutorul specialistilor pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Moloso.ro este agentia de performance marketing care te ajuta sa realizezi optimizarea dorita si care te sustine in drumul tau spre succes. Iata 5 informatii importante despre structura site-ului tau:

  1. Orice persoana trebuie sa poata sa ajunga la produsul pe care si-l doreste din 3 click-uri

Este important sa ai o structura foarte clara a site-ului tau si sa oferi o experienta placuta vizitatorilor tai. Ei trebuie sa gaseasca rapid ceea ce cauta si sa se bucure de cautarea care are loc aici. Daca le place experienta, atunci vor reveni oricand cu placere si vor putea cumpara si alta data produsele pe care le oferi.

  1. Daca structura este greoaie, atunci clientii parasesc site-ul, chiar daca produsele sunt de calitate si frumoase

Este important sa stii ca in acest caz conteaza si „ambalajul”, modul in care sunt prezentate produsele tale. Este bine sa oferi clientilor produse de calitate, insa trebuie sa le oferi si libertate si lejeritate in cautare.

De asemenea, ei trebuie sa poata sa cumpere usor, folosind formularele de pe site. Poti sa ii directionezi chiar tu catre cumparare si sa pozitionezi corect butoanele care ii ajuta sa faca o comanda.

  1. Modalitatea de constructie a unui site e-commerce este importanta si pentru clientii tai, dar si pentru structurile Google care analizeaza continutul site-ului tau

Asadar, trebuie totul sa fie foarte bine organizat si logic. Astfel, clientii vor fi indrumati catre cele mai bune produse pentru nevoile lor. Ei vor putea sa se bucure de alegerea usoara a produsului dorit, iar tu te poti clasa din ce in ce mai sus in top-ul site-urilor cautate in Google.

  1. Este important ca site-ul tau sa fie usor de gasit si sa aiba optimizare pentru descrieri, pagini principale si trimiteri catre cele mai importante locuri din interiorul site-ului tau

Site-ul trebuie sa capete notorietate si de aceea este important modul in care il construiesti. El trebuie sa aiba cele mai bune solutii de optimizare pentru paginile principale si sa aiba o structura logica, usor de urmarit. Optimizarea tag-urilor, metadescrierilor si imaginilor este de asemenea importanta.

  1. Trebuie sa stii care sunt cuvintele cheie cele mai importante si sa le folosesti in structura site-ului tau

Este bine sa stii care sunt cuvintele cheie cele mai importante pentru site-ul tau si sa le introduci, treptat, in toate descrierile pe care le faci. Asadar, poti sa le utilizezi in metadescrieri, in titluri si subtitluri sau imagini si alte elemente importante din cadrul site-ului.

Moloso.ro te sustine, oferindu-ti servicii de optimizare si de structurare a site-ului, conform nevoilor tale.

0 Shares
You May Also Like