Cea-mai-inteligenta-masina-de-spalat-din-lume
Cea mai inteligenta masina de spalat din lume

Cea mai inteligenta masina de spalat din lume

0 Shares
0
0
0

Cea-mai-inteligenta-masina-de-spalat-din-lumeUtilizarea masinii de spalat a devenit un ritual nelipsit al vetii in secolul XXI, ritual ce se petrece cu recurenta la intervale de timp foarte bine stabilite.

Ne-am intrebat insa vreodata care au fost modificarile ce s-au produs pe parcursul trecerii secolelor in ceea ce priveste felul in care ne curatam hainele de zi cu zi? Ei bine, si acest domeniu a suportat de-a lungul timpului schimbari, si poate ne-ar face sa zambim informatia conform careia odinioara stramosii nostri recurgeau la spalarea hainelor in apele raurilor prin lovirea acestora cu pietre pentru a asigura o curatare “mai eficienta”, ajungand ulterior la stadiul curatarii tesaturilor pe gratare speciale din lemn.

Nu ne-am vedea cu siguranta, sub nicio forma procedand la fel, astfel ca in ziua de astazi folosirea unei masini de spalat cu caracteristici dintre cele mai performante a devenit indispensabila. Mai important este faptul ca, in ultimii ani, din ce in ce mai multi producatori de masini de spalat au adaugat tot felul de caracteristici inovatoare produselor, oferind pe langa masina de spalat in sine si garantia repararii acesteia in cadrul propriului service masini de spalat, pentru cazul utilizarii produsului in conditiile specificate expres in fisele tehnice cu care produsele vin livrate la domiciliul clientului.

Putem face diverse topuri in care sa integram modelele de masini de spalat, le putem clasifica dupa pret, marime, design, capacitati si specificatii tehnice, sau dupa cat de repede am gasi intr-un service de masini de spalat specializat piesele noi necesare inlocuirii celor defecte, in cazul deteriorarii acestora.

Ca si in cazul celorlalte masini, a celor pe 4 roti insa, o masina de spalat foarte scumpa isi va gasi aceste piese putin mai greu, datorita numarului limitat de modele, costurilor si livrarii, ce s-ar face intr-un timp destul de lung. Masinile de spalat de serie larga vor avea insa piesele de schimb la indemana oricui, gasirea lor fiind facila, realizabila direct de pe internet, si anume din magazine online de profil ce ofera atat piesele necesare, cat si tehnologii moderne de diagnosticare, un astfel de magazin fiind Washing.ro, a carui prezentare detaliata o puteti gasi pe site-ul www.washing.ro .

O masina de spalat ce atrage atentia tuturor de foarte multa vreme, mai ales datorita imbunatatirilor constante este noua masina de spalat W 5000 Supertronic, ce a aparut pe piata direct din fabricile arhicunoscutei firme germane Miele. Desi pretul pare putin cam piperat raportat la celelalte modele de masini de spalat, ale numelor mari din industria producerii de electrocasnice, putem spune ca acest cost este direct proportional cu caracteristicile tehnice de care beneficiaza aceasta bijuterie, despre care specialistii afirma ca ar fi “cea mai inteligenta masina de spalat din lume”.

Dintre caracteristicile pe care le are aceasta minunatie putem mentiona capacitatea acesteia de a doza automat cantitatea de detergent, fie el in forma lichida sau solida, ceea ce se reflecta intr-un consum mult mai redus de produse de acest tip, precum si functia de spalare cu abur Steam Care, care pastreaza tesaturile intacte, fara a le mototoli sau increti. Acest lucru va conduce la un consum mai mic de energie si timp destinate calcarii ulterioare a rufelor.

Produsul face parte din clasa energetica A+++, are o viteza de centrifugare de 1600 de rotatii pe minut, capacitatea maxima de incarcare frontala a cuvei din inox este de 8 kilograme, iar designul futuristic al acestei masini de spalat rufe este vizibil imbunatatit prin display-ul electronic pozitionat frontal. Cuva din inox cu care este dotata majestuoasa bijuterie preintampina depunerea calcarului, tocmai datorita materialului din care aceasta este confectionata.

Greutatea masinii de spalat este de 98 de kilograme, si are dimensiuni pe masura: latime de 85 de centimetri, lungime de 59.5 centimetri si 61.5 centimetri adancime. Dintre programele speciale pe care le detine aceasta masina de spalat rufe, regasim: programul Express 20, Hygiene, programul Refresh, Cottons si programul “start intarziat”. Daca ne raportam si la consumuri, stiind ca produsul face parte din gama de masini de spalat din clasa A privind eficienta spalarii, constatam ca aceasta are un consum de apa la fiecare ciclu de spalare de aproximativ 64 de litri, iar ca si consum de energie se incadreaza in jurul valorii de aproximativ 90 kWh. Masina este din clasa “environmentally friendly”, iar nivelul de zgomot este de 48 de decibeli in cazul ciclului de spalare si 73 decibeli in cazul ciclului de stoarcere.

Pretul unei asemenea bijuterii este cu siguranta unul pe masura caracteristicilor pe care acesta le ofera, ajungand pana la suma de 13.000 ron. Se poate ca ulterior insumarii beneficiilor oferite, pretul sa fie unul corect, mai ales avand in vedere micsorarea costurilor energiei, sau a celor de reparatie ulterioara datorate uzurii normale a produsului.

In mod cert este o masina de spalat foarte utila, insa daca totusi pretul vi se pare mult prea ridicat comparativ cu disponibilitatea dumneavoastra financiara, atunci poate ar fi indicat sa va orientati catre achizitionarea unei masini de spalat mai ieftine, dar totusi bune. Exemple de astfel de masini de spalat, precum cele din gama Indesit, Gorenje, Bosch sau Whirpool, sunt unele dintre cele mai bune produse existente astazi pe piata de profil. In acest fel nu trebuie sa va ingrijorati nici cu privire la eficienta sau costuri si nici cu privire la gasirea pieselor de schimb ale masini. Piesele aferente acestor masini de spalat pot fi gasite si online, pe site-ul www.washing.ro .

Alte stiri actuale :

1. Romanii cumpara electrocasnice mai putine, dar mai scumpe
2. ILUSTRATIE INTERACTIVA Electrocasnice pentru perfectionisti, gurmanzi, uituci si curiosi
3. Distribuitorul de electrocasnice Marelvi a avut 38 mil. euro in 2012, sub asteptarile initiale
4. Cum poti primi gratuit aparate electrocasnice noi, în locul celor vechi

0 Shares
You May Also Like