Cea-mai-buna-husa-de-protectie-pentru-iPad-Air-2
Cea mai buna husa de protectie pentru iPad Air 2

Cea mai buna husa de protectie pentru iPad Air 2

0 Shares
0
0
0

Cea-mai-buna-husa-de-protectie-pentru-iPad-Air-2Cu totii cunoastem importanta huselor iPad. Cei care sunt in cautare de huse iPad sunt sfatuiti sa acceseze Magazingsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine gsm din tara.

Cea mai buna husa folosita pentru protectia iPad Air 2 este, fara discutie, husa Smart Case produsa de cei de la Apple. In spatele acestei opinii stau peste 20 de ore de cercetare si testare.

Aceasta husa este cea mai usoara pe care am vazut-o, ceea ce face iPad-ul mai usor de tinut spre deosebire de carcasele mai grele si, totodata, reprezinta singura husa care ofera acoperire completa, ce include si protejarea butoanelor.

Pielea de calitate premium cu care este dotata husa Smart Case arata mult mai bine decat finisajul multor huse ieftine. Husa Smart Case ajunge undeva la aproximativ 80 de dolari, insa, isi merita cu prisosinta toti banii. Exista cateva huse care stau mai bine la cateva dintre capitole, fie ca vorbim de nivelul de protectie sau reglare, insa, Smart Case ofera cel mai bun echilibru in toate aspectele ce tin de performanta, potrivire si finisaj.

Husa Smart Case a dovedit faptul ca, aproape la orice categorie testata, poate oferi, cu usurinta, rezultate dintre cele mai bune, indiferent ca vorbim de greutate, subtirime, calitate a materialului sau nivelul de protectie.

Capacul ecranului poate fi rulat intr-o pozitie triunghiulara care ofera doua unghiuri confortabile: un unghi vertical pentru vizualizarea de clipuri video si poze si un unghi orizontal pentru tastarea pe ecran (cu toate ca unghiurile nu sunt reglabile).

Husa este disponibila in cinci culori traditionale care arata la fel de bine atat acasa, cat si la serviciu sau la scoala. Exista chiar si o editie speciala numita „Product”, disponibila in culoarea rosie, ale carei venituri merg spre actele de caritate.

Pentru cei care au in vedere bugetul, Omni CaseCrown, disponibila pentru aproximativ 40 de dolari, reprezinta o alternativa buna. Aceasta husa nu este la fel de eleganta precum Smart Case, insa, nimeni nu ar trebui sa se astepte la asa ceva, din moment ce pretul este redus la jumatate.

Husa celor de la Omni ofera majoritatea caracteristicilor propuse de Smart Case, cu exceptia acoperirii butoanelor. De asemenea, unghiul de vizualizare verticala este putin abrupt, lucru ce poate fi destul de enervant, mai ales daca folosim tableta intr-un scaun inghesuit de avion.

In cazul in care chiar sunteti presati de buget, husa RooCase de la Optigon este una impresionanta pentru pretul ei.

Chiar daca este una dintre cele mai groase si mai grele huse pe care le-am testat si nu ofera la fel de mare protectie precum alte huse testate, este mult mai eleganta decat husele ieftine care au invadat piata de profil.

Aceasta vine chiar si intr-o gama variata de culori. Este indicat sa faceti un efort si sa achizitionati o husa de protectie pentru dispozitivul dumneavoastra. Merita sa cheltuiti niste bani pentru a proteja un dispozitiv care costa intre 500 si 800 de dolari.

0 Shares
You May Also Like