Ce tricouri poti purta in vara anului 2018?

Ce tricouri poti purta in vara anului 2018?

0 Shares
0
0
0

Tricourile sunt cele mai populare articole de vestimentatie, atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor, iar acest lucru este cat se poate de firesc, deoarece tricourile pot sa fie purtate in diferite combinatii vestimentare.

Cei care trebuie sa isi completeze colectia de tricouri, pot sa isi indrepte in acest an atentia spre tricourile polo, care cu siguranta si in anul 2018 vor fi la moda, asa cum au fost in fiecare an din momentul aparitiei lor.

Tricourile cu gulerul in V vor fi si ele la mare cautare in anul 2018, asa cum au fost in ultimii ani, iar acest lucru este firesc, deoarece ele se aseaza perfect pe corp.

In ultimii ani s-au purtat foarte mult tricourile in dungi, asa ca mai mult ca sigur ele se vor purta si in vara anului 2018. Indiferent ca discutam despre tricouri cu dungi orizontale sau tricouri cu dungi verticale, tricourile in dungi arata foarte frumos, asa ca este firesc ca ele sa fie la moda.

Ei bine, exista si persoane care isi doresc sa poarte tricouri mai speciale daca le putem numi asa, motiv pentru care isi indreapta atentia spre tot felul de tricouri personalizate.

Se pot cumpara tricouri gata personalizate, care sa aiba imprimate diferite imagini sau diferite texte, insa cei care isi doresc tricouri personalizate pot alege si sa isi comande un tricou personalizat, pe care sa fie imprimat textul dorit sau imaginea dorita.

De exemplu, exista o multime de persoane care au un simt al umorului foarte dezvoltat asa ca aleg sa poarte tricouri haioase, care sa ii amuze pe cei din jur.

Tricourile haioase pot avea pe ele imprimate fel si fel de imagini cu fel si fel de animalute de companie de exemplu, sau pot avea chiar si texte imprimate.

Un tricou care sa aiba imprimat mesajul “Uratele ma deprima”, cu siguranta este si un tricou cu un mesaj haios, insa este si un tricou care poate sa fie foarte realist.

Barbatii care au neveste carora nu le pot ascunde nici macar un mic secret, pot alege sa poarte un tricou haios care sa aiba imprimat mesajul “N-am nevoie de Google, nevasta-mea stie tot”, iar astfel vor putea face haz de necaz purtand tricoul respectiv.

Persoanele mai nepasatoare, pentru care parerea lumii nu conteaza chiar atat de mult, pot alege sa poarte un tricou care sa aiba imprimata o pereche de bascheti, si care sa aiba deasupra acestora mesajul “Ma doare la bascheti”, iar un asemenea tricou pe cat de haios este, pe atat de mult li se potriveste.

In momentul in care discutam despre tricouri personalizate trebuie mentionat faptul ca acestea pot avea imprimate si mesaje ironice, sau mesaje de dragoste, ori diferite alte mesaje.

Asadar, atunci cand vine vorba despre tricourile care se vor purta in vara anului 2018, trebuie mentionat faptul ca exista mai multe tricouri la moda, cum ar fi tricourile polo, tricourile cu gulerul in V sau tricourile in dungi, insa la mare cautare vor fi si tricourile personalizate.

0 Shares
You May Also Like