Ce-trebuie-sa-contina-un-site-de-succes

Ce trebuie sa contina un site de succes?

0 Shares
0
0
0

Ce-trebuie-sa-contina-un-site-de-succesApelezi la servicii de creare magazin online cand doresti sa-ti deschizi o afacere online care se ocupa de comercializarea anumitor produse sau servicii. Este important sa gasesti o firma serioasa care sa-ti creeze un astfel de site.

Pentru servicii calitative de creare magazin online, recomandarea noastra este Itexclusiv.ro. Cu ce difera serviciile oferite de cei de a IT Exclusiv fata de alte site-uri? Iti spunem noi.

Vei beneficia de cea mai buna metoda de promovare web, consultanta si hosting web gratuite, iar optimizarea SEO este inclusa. Pentru mai multe detalii, viziteaza site-ul web si convinge-te ca faci alegerea potrivita.

Este important ca un site web sa contina anumite elemente esentiale, elemente pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.

• Meniu

Orice site trebuie sa aiba un meniu, si nu oricum, ci un meniu bine pus la punct. Cei care intra pe site-ul tau trebuie sa-si faca usor o parere despre ce vor gasi acolo. Creaza un meniu bine structurat si in acelasi timp aerisit, astfel incat navigarea sa se faca usor.

• Date despre tine

Deseori, oamenii care intra pe un anumit site sunt interesati de istoricul firmei, de ce anume comercializeaza sau cu ce anume se ocupa site-ul respectiv. Este important sa oferi astfel de informatii pe site-ul pe care il detii si de asemnea este important ca aceste informatii sa se gaseasca foarte usor.

• Datele de contact

Din start, un site fara date de contact nu este un site serios. De asemenea e important ca datele de contact sa fie vizibile pe prima pagina, astfel incat ele sa fie gasite cu usurinta de catre orice posibil doritor. La rubrica destinata contactelor poti include de asemenea si link-urile catre conturile social media.

• Noutati

Rubrica de noutati atrage vizitatorii de pe diverse site-uri. Nimanui nu-i place sa intre pe un site si in loc sa citeasca informatii actuale, sa citeasca informatii care nu mai sunt de actualitate. Este ideal ca cei care iti viziteaza site-ul sa stie care sunt ultimele produse pe care le-ai scos la vanzare, sau sa afle informatii importante legate de site-ul tau sau din domeniul in care activezi.

• Blog

Blogul este o sectiune importanta pentru fiecare site. Articolele de pe blog iti pot aduce mai multi curiosi pe site. Acestea trebuie scrise intr-un mod responsabil si trebuie obligatoriu sa fie interesante pentru clienti. De asemnea, trebuie sa aiba legatura cu domeniul in care te afli. Nu o sa ai un blog plin cu articole prin care explici oamenilor cum sa scape de gandaci cand tu comercializezi invitatii de nunta.

• FAQ

Aceasta rubrica trebuie sa contina raspunsuri la intrebari relevante si frecvente. Astfel, clientii tai vor avea rapid raspunsurile la intrebarile care i-ar putea interesa.

Tine cont de aceste aspecte esentiale si incearca sa le pui la punct cat mai bine daca vrei sa ai un site de succes. Daca nu te pricepi, tine cont de sfaturile specialistilor in domeniu si fa intocmai asa cum iti sugereaza ei.

0 Shares
You May Also Like