Ce-sunt-suplimentele-Curcumin
Ce sunt suplimentele Curcumin?

Ce sunt suplimentele Curcumin?

0 Shares
0
0
0

Ce-sunt-suplimentele-CurcuminCurcuminul este unul dintre cei mai buni antioxidanti si totodata unul dintre cele mai puternice antiinflamatoare. De aceea, cei interesati de achizitionarea de Curcumin sunt sfatuiti sa intre pe www.curcumin95.ro.

Curcuminul este un ingredient activ ce se gaseste in condimentul numit turmeric. Acesta este responsabil pentru culoarea distincta, galben-aurie, pe care o da condimentului. Turmericul este folosit adesea in bucataria indiana, in produse precum curry.

Poate fi gasit, de asemenea, in mustar si in alte alimente, jucand rolul colorantului alimentar. Unele persoane consuma curcumin prin intermediul suplimentelor, datorita numeroaselor beneficii pe care acesta le poate aduce sanatatii.

 

 

Aceste suplimente sunt adesea luate pentru sanatatea digestiva. Curcuminul poate incuraja cresterea productiei de bila din vezica biliara, care poate ajuta digestia. Poate, de asemenea, ameliora unele simptome de indigestie, cum ar fi balonoarea. Pacientii cu colita ulcerala, un tip de boala inflamatorie a intestinului, ar putea, de asemenea, beneficia de pe urma suplimentelor curcuminului.

Chiar daca nu exista, inca, niciun leac pentru aceasta boala, curcuminul poate incuraja remisia unora dintre simptome. Cei care sufera de artrita ar putea beneficia si ei de efectele benefice ale curcuminului. Atat simptomele osteoartritei, cat si cele ale artritei reumatice precum durerile articulare, pot fi ameliorate prin intermediul acestui condiment.

Curcuminul poate ajuta si la prevenirea formarii de cheaguri de sange. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe studii de cercetare pentru a confirma toate aceste beneficii potentiale asupra sanatatii.

Suplimentele Curcumin pot incetini raspandirea cancerului si pot accelera, in acelasi timp, moartea celulelor canceroase existente. Cercetarile asupra acestui fapt erau inca in desfasurare in anul 2010. Pacientii diagnosticati cu cancer ar trebui sa discute cu doctorii lor inainte de a lua orice suplimente pe baza de plante. De asemenea, acestia nu ar trebui sa neglijeze tratamentul medical conventional in favoarea consumarii remediilor din plante.

Toate beneficiile aduse de curcumin reprezinta rezultatul proprietatilor antiinflamatorii si antioxidante ale acestuia. Antioxidantii sunt responsabili pentru eliminarea radicalilor liberi din organism. Radicalii liberi duc la deteriorarea celulelor din organism, deteriorare ce ar putea mai apoi duce la dezvoltarea diferitelor boli. Proprietatile antiinflamatorii ale curcuminului functioneaza prin reducerea nivelurilor de enzime specifice din organism, care rezulta din inflamatie.

 

0 Shares
You May Also Like