Ce scule de mana trebuie sa contina o trusa pentru acasa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent de faptul ca locuiesti la bloc sau la casa, este neaparat sa detii o trusa de scule si unelte de mana, pentru ca mai mult ca sigur, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie de acestea.

Asadar, o trusa de scule si unelte de mana pe care este neaparat sa o ai acasa trebuie sa contina surubelnite Torx profesionale, cel putin una dreapta si una in cruce. Mai mult ca sigur, surubelnitele sunt uneltele pe care le vei folosi in viata de zi cu zi, atunci cand va trebui sa efectuezi anumite reparatii ale obiectelor de mobilier.

O Surubelnita Torx T8 / DEMA 21735 prevazuta cu capete magnetice realizate din Cr-V, si care are manerul imbracat in material anti-alunecare, prevazut cu o gaura este de exemplu un tip de surubelnita care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa de scule.

Cheia reglabila care mai este cunoscuta si sub denumirea de cheie franceza, este o alta unealta de care cu siguranta ai nevoie acasa, pentru ca aceasta este utila atunci cand ai de efectuat anumite instalatii la apa sau la gaz.

Cheile fixe sunt si ele necesare intr-o trusa de scule. Poti alege sa iti cumperi un set intreg de chei, pentru ca astfel vei putea strange sau destrange piulite de diferite dimensiuni. Vei putea insa sa iti cumperi si pe rand cheile fixe, in functie de marimile de care ai nevoie.

Patentul este o alta unealta de care ai nevoie acasa, indiferent ca locuiesti la bloc sau la casa. Acesta are o prindere mai puternica decat un cleste si poate slabi suruburile care sunt foarte stranse si nu pot fi desfacute cu cheia sau cu surubelnita. Plus de asta, patentul poate fi folosit chiar si pentru a taia un cablu, o sarma, sau in alte activitati.

Clestele deasemenea reprezinta o alta unealta de care ai nevoie acasa. Poti sa il folosesti pentru a smulge cuie de exemplu, insa un cleste poate fi folosit si pentru a taia sau pentru a indoi sarma sau diferite alte materiale. Chiar si cand vreo sa faci anumite modificari ale instalatiei electrice, pentru dezizolarea cablurilor, clestele iti poate fi de ajutor.

Cutterul este o alta mica unealta pe care trebuie sa o ai acasa. Acesta este necesar atunci cand trebuie sa tai anumite materiale, plastice, cauciucate, carton, etc.

Un bomfaier trebuie sa ai acasa deasemenea, pentru ca acesta te poate ajuta sa tai piesele din metal. Deasemenea, poti avea nevoie si de un fierastrau de mana, pentru ca acesta taie bucatile din lemn si scandurile.

Ruleta si nivela sunt doua alte instrumente pe care este neaparat sa le ai acasa. Deasemenea, ciocanul este o unealta care nu trebuie sa iti lipseasca din locuinta. Acesta poate fi folosit pentru a bate cuie sau pentru a indrepta o suprafata care nu este dreapta. Poti opta de exemplu pentru un ciocan de tamplarie, care sa fie prevazut cu un capat pentru scos cuie.

Asadar, acestea sunt cateva unelte pe care trebuie sa le ai neaparat acasa.

0 Shares
You May Also Like