Ce rol are pudra pentru machiaj?

Ce rol are pudra pentru machiaj?

0 Shares
0
0
0

Lumea produselor de machiaj poate fi confuza de foarte multe ori, mai ales in momentul in care vine vorba despre pudre pentru machiaj. Oare e mai potrivita o pudra compacta pentru a obtine un machiaj perfect, sau este mult mai buna una pulbere?

Care este cea mai buna modalitate pentru a aplica acest produs de make up? Si oare difera alegerea produsului in functie de tipul de ten? Ei bine, in urmatoarele randuri vom prezenta mai multe detalii pentru ca persoanele care au aceste curiozitati sa afle totul despre acest produs de machiaj.

DE CE SA FOLOSESTI PUDRA?

Pudrele pentru machiaj sunt produse de make up care au beneficii multiple, iar aici amintim faptul ca acestea ofera stralucire si uniformizeaza nuanta tenului.

In plus, este necesar sa precizam ca aceste pudre pentru machiaj minimizeaza aspectul porilor si mentine zona T, care este mai grasa, sub control. In cazul in care alegi sa folosesti pudra, machiajul va fi mult mai rezistent si cu in siguranta meteo precum umiditate sau caldura excesiva, nu se va intinde.

CE ESTE PUDRA COMPACTA?

Pudra compacta este produsul de make up care ofera o finisare mata, este totodata produsul care fixeaza fondul de ten si care face ca machiajul sa reziste mai mult timp, in comparatie cu pudra pulbere, care este mai greu de aplicat.

Pudra compacta este indragita de catre femei si datorita faptului ca incape cu usurinta in orice geanta de cosmetice si este astfel usor de transportat, indiferent de unde ar merge acestea. Acest tip de pudra se aplica usor, cu ajutorul un pensule pentru pudra sau cu un burete puf.

CE ESTE PUDRA PULBERE?

Pudra pulbere este mult mai diafana in comparatie cu pudra de machiaj compacta. Vei avea nevoie sa ai la dispozitie o pensula mare si moale pentru aplicarea acesteia.

Intai de a aplica aceasta pudra, aplica un strat pe fata si inlatura excesului folosind o pensula, iar rezultatul va fi unul natural. Pudra pulbere este cea mai potrivita pentru utilizarea zilnica, insa datorita faptului ca este mai dificil de aplicat, este de preferat sa o lasi acasa atunci cand calatoresti si cand trebuie sa optezi pentru cea compacta.

PUDRA MATA SAU CU PARTICULE STRALUCITOARE?

Pudra mata este cea mai buna solutie pentru a crea o finisare ca de portelan, in timp ce pudra stralucitoare reprezinca cea mai potrivita solutie pentru a obtine un aspect mai tanar si mai stralucitor. Asigura-te ca tii cont si de tipul de ten atunci cand iti alegi pudra.

CUM ALEGI CULOAREA POTRIVITA?

Cel mai indicat ar fi sa iti indrepti atentia spre o nuanta care sa fie cat mai apropiata posibil de cea a pielii. Testeaza culoarea aplicand pudra pe linia maxilarului, asa cum procedezi si atunci cand vine vorba despre testarea fondului de ten. Este foarte important sa tii cont de acest detaliu si sa testezi pudra inainte de a o cumpara, pentru ca este important sa alegi culoarea care sa iti complimenteze chipul.

CUM APLICI PUDRA IN FUNCTIE DE TIPUL DE TEN?

In cazul in care ai tenul uscat, atunci cu siguranta este indicat sa iti aplici pudra imediat dupa fond de ten. Este important sa acorzi o deosebita atentie zonei de contur a ochilor sau pielii foarte uscate. La sfarsit, vei putea indeparta excesul de pudra cu o pensula.

0 Shares
You May Also Like