Ce probleme are touchscreen-ul telefonelor Samsung Galaxy S9 si S9 Plus?

Ce probleme are touchscreen-ul telefonelor Samsung Galaxy S9 si S9 Plus?

0 Shares
0
0
0

De foarte multe ori se intampla ca dispozitivele Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sa nu functioneze corespunzator. Exista situatii in care anumite piese telefoane precum touchscreen-ul dau rateuri. Haideti sa vedem cum se poate remedia o astfel de problema, fara a mai fi necesar ca telefonul sa mearga in service.

Pasul unu: Efectuati o repornire fortata

Primul pas de depanare a telefonului Samsung Galaxy S9 sau S9 + efectueaza o repornire fortata care va va ajuta in rezolvarea problemelor minore. Deoarece nu suntem siguri care ar putea fi cauza unui touchscreen nonresponsiv, acest pas va fi foarte imperativ pentru a incepe. Dupa aproximativ 15 secunde, conectati telefonul smartphone apoi verificati daca ecranul tactil raspunde.

Pasul al doilea: Reporniti-va telefonul smartphone

Al doilea pas de a fixa un touchscreen nonresponsiv in telefonul dvs. Samsung Galaxy S9 sau S9 + consta in repornirea acestuia in modul sigur. Acum, acest pas nu va remedia problema sensibila la atingere, dar va dezactiva temporar toate aplicatiile terta parte.

Daca problema de pe ecranul tactil este cauzata de o aplicatie, aceasta metoda va detecta acea aplicatie care va va lasa cu solutia. Pentru a face acest lucru, pur si simplu;

 • Opriti dispozitivul.
 • Apasati lung tasta de pornire pana cand apare logo-ul Samsung.
 • Apasati lung butonul de reducere a volumului pana cand telefonul dvs. Smartphone reporneste.
 • Inainte de a elibera butonul de reducere a volumului, asigurati-va ca in coltul din stanga jos al ecranului apare o notificare privind modul de siguranta.
 • Atunci cand smartphone-ul dvs. Samsung este in modul Safe, este timpul sa gasiti aplicatia care cauzeaza problema sensibila la atingere. Accesati setarile, apoi aplicatiile, apoi aplicatiile preinstalate. De aici, trebuie doar sa atingeti aplicatia si sa o dezinstalati.

Pasul trei: stergeti cache-ul sistemului Android

Urmatorul pas al remedierii problemei privind functionarea dezastruoasa a touchscreen-ului pentru Samsung Galaxy S9 sau S9 + este acela de a elimina memoria cache a sistemului Android.

Vedeti, pentru a garanta performanta performanta a telefonului smartphone, sistemul de operare (in acest caz Android) va crea cache-uri care vor fi responsabile de performanta diferitelor functii si aplicatii. O astfel de caracteristica care depinde de cache este afisarea ecranului dvs. tactil. Pentru a sterge memoria cache, iata ce aveti de facut:

 • Opriti dispozitivul.
 • Apasati lung tasta de crestere a volumului, tasta Bixby si butonul de alimentare cu totul.
 • Cand vedeti sigla Samsung, eliberati imediat cele trei taste si asteptati aproximativ 20 de secunde.
 • Samsung Galaxy S9 sau S9 + va afisa un mesaj ” instalarea actualizarii sistemului “.
 • Utilizati butonul de reducere a volumului, navigati pentru a sterge partitia cache sau stergeti datele apoi apasati Alimentare butonul pentru a selecta.
 • Navigati la optiunea Da si selectati-o pentru a sterge sau a sterge procesul de arhivare de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy S9 sau S9 +.
 • Navigati la sistemul Reboot Acum apoi pe putere butonul pentru a reporni dispozitivul Android.

Restaurati telefonul smartphone la setarile din fabrica

Acest pas va implica resetarea telefonului la configurarea din fabrica. In timpul acestei operatiuni, smartphone-ul dvs. va sterge toate informatiile dvs. personale, cum ar fi fotografii, videoclipuri si aplicatii importante.

Deoarece aceasta operatiune sterge intreg spatiul intern de stocare a telefonului, este recomandat sa copiati toate datele importante pentru a evita pierderea in timpul repornirii. Pentru a restabili configurarea din fabrica, iata cum procedati:

Navigati la setari >> backup si restaurare >> resetarea datelor din fabrica >> Resetati telefonul >> Stergeti totul.

Daca urmati toti acesti pasi iar problema nu este rezolvata, atunci cu siguranta este nevoie de inlocuirea touchscreen-ului, asa ca puteti merge cu dispozitivul intr-un service gsm, pentru inlocuirea acestei piese.

0 Shares
You May Also Like